Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam serdecznie! Teraz ja: Imię : Daga Lat : 22 Dzieci : synuś w brzuszku Termin porodu : twardo wyszło, że 03 września 2011 Czym się zajmuję: uczę się kosmetologii, zanudzam w domu...
Cześc Sylwiczka,
Dołaczyłas późno jak ja,ale naprawdę warto.Dziewczyny które tu piszą suuper,ich posty skarbnica wiedzy ( choc nie nadążam czytac wszystkiego )
Mam nadzieję,że też się tak zadomowimy jak cała reszta.
Witam serdecznie.
Imię: Agnieszka wiek: w maju 23 termin porodu: 19.09.2011, córka Amelka 3420 57 cm czym się zajmuję? : przed ciążą pracowałam na stacji paliw (z-ca kierownika), obecnie zajmuję się Amelką, od maja -> urlop wychowawczy zainteresowania: muzyka klasyczna, gotowanie
witam ja juz urodziłam ale tez we wrzesniu 2011 wiec postanowiłam sie tez przedstawic: imię: Justyna wiek: obecnie 22 lata i 2 miesiące termin porodu był na 20 wrzesnia lecz mała postanowila wyjsc 25 wrzesnia