Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam, jestem Paula, pochodzę z Zielonej Góry ;-)
dzieci: Adaś ur. 5 stycznia 2010 roku, fasolka z terminem na 11.09.2011 :-)
Lubię: spędzać czas z synkiem i mężem, pogaduchy :-)
Nie lubię: wątróbki!
Zawód: kura domowa ;-)
Imię: Kasia Wiek: 24 Termin porodu: mniej więcej 19 września Dzieci:moja kochana Nikolka 28-02-2008 Czym się zajmuję: urlop wychowawczy, kura domowa Zainteresowania: muzyka, hotelarstwo, turystyka Nienawidzę:nudy, kłamstwa i zimy
Hej mamusie
Imię: Kasia
Termin porodu: kalkulator 27.09.2011
Dzieci: Roksana 12-05-2009
Czym się zajmuję: zarządzam pewnym biurem
Zainteresowania: film, podróże, komputery
Nienawidzę: obłudy, braku szacunku do czasu i pracy
Cześć Imię: Ola Wiek: 25 Termin porodu: z kalkulatora 27.09.2011 wizyta u lekarza będzie 02.02.2011 Czym się zajmuję: księgowa Zainteresowania: góry, wycieczki zagraniczne, sport Nienawidzę: zimy,
Witam Imię: Ania Wiek: 29 Termin porodu: z kalkulatora 30.09.2011 wizyta u lekarza będzie 05.02.2011 Czym się zajmuję: chemik Nienawidzę: chamstwa i obłudy
Imię: Monika Wiek: 30 lat Termin porodu: około 28 września Dzieci: Majcia 30.09.2005 Czym się zajmuję: medycyna pracy Zainteresowania: dobra muzyka, dobre jedzenie, wszystko co dobre...
Witam przyszłe mamusie :-) Imię: Kasia Wiek: 24 lat Dzieci: brak Czym się zajmuję: planuję własny biznes Zainteresowania: dobra muzyka, dobre książki, moda i wiele innych Nienawidzę: intrygantów
to i ja sie dopisze 37 lat to moja 3 ciaza po poronieniu i cp mam juz synka kubusia 13 lat a teraz termin na 11 wrzesnia z zawodu jestem chemikiem pozdrawiam wszystkie wrzesnioweczki papatki:-)