Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Imię: Aga
termin porodu: 18.09.2011
czym się zajmuję? : kurzeniem domowym (po logopedii)
zainteresowania: rozne
imię: Magda wiek:26 czym się zajmuję: sprzedawca/opieka nad dzieckiem dzieci:Julka 6lat termin porodu:8-09-2011 zainteresowania:leniuchowanie,dobra ciężka muzyka nienawidzę:chamstwa, nieszczerości,fałszu
imię: Magda wiek:25 czym się zajmuję: pelnoetatowa kura domowa dzieci:myslicie ze mozna swojego meza nazwac dzieckiem ? termin porodu: ok 20 wrzesnia, czekamy na opinie lekarza zainteresowania:kultura arabska,paplanie.. nienawidzę:nietolerancji
Witam!
imię: Marta
czym się zajmuję: obecnie opieka nad dzieckiem, poprzednia praca: doradca w branzy IT
dzieci: Natalka 16 miesiecy
termin porodu:17-09-2011
zainteresowania: jezyki obce, malarstwo, fotografia
nienawidzę: falszu
imię: Natalia
czym się zajmuję: pracuję w sklepie odzieżowym w galerii handlowej i studiuję zaocznie
dzieci: brak
termin porodu:5-09-2011
zainteresowania: babskie książki
nienawidzę: bólu zęba
imię: Magda
czym się zajmuję: pracuję - branża telekomunikacja, budownictwo
dzieci: Córka 3 lata
termin porodu wg OM:17-09-2011
zainteresowania: rózne
nienawidzę: chamstwa i nieszczerości
Imię: Magdalena Wiek: w maju 23 Termin porodu 20 wrzesień Czym się zajmuję: prowadzę z mężem gospodarstwo Dzieci: córka Maja
Zainteresowania: hodowla kotów Nienawidzę: egoistów
Mam na imię : Ewelina Wiek: 31 Termin porodu: wg OM 16 września Czym się zajmuję: z zawodu jestem zootechnikiem, aktualnie wychowuję 2-letnią córeczkę Dzieci: córka Nel Zainteresowania: czytam na okrągło, lubię też wypiekać różne smakołyki Nienawidzę: chamstwa i braku profesjonalizmu
Imię: Paulina Wiek: 22 Termin porodu: 17 września Czym się zajmuję: kończę szkołę policealną technik usług kosmetycznych Dzieci: Pierwsza ciąża Zainteresowania: dobra książka kryminał Nienawidzę: fałszu i kłamstwa
Imię: Ewelina Wiek: 28 lat Dzieci: Aniołek Termin porodu: 04.09.2011 Zawód: lekarz weterynarii Zainteresowania: dobra książka, jazz, film Nienawidzę: gdy coś idzie nie po mojej myśli ;-)