Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć
Mam na imię Monika i jestem z Poznania. To moja 3 ciąża. Pierwsza zakończyła się urodzeniem cudownej córeczki Zuzi, druga indukcją poronienia w 12tc, a teraz jestem w 7 tc :-)
To i ja Mam na imię Agnieszka, pochodzę z Warszawy. Mam 30 lat. 26-08 mam 31 urodzinki, a termin porodu na 25-08, więc kto wie... może się wstrzelę
To moja trzecia ciąża, pierwsza to samoistne poronienie w 6 tc, z drugiej mam cudownego synka Łukaszka (13 m) i mam ogromną nadzieję, że trzecia dzidzia będzie w pełni zdrowa i dopełni mojego szczęścia
Hej, mam na imię Karolina. Mam dwóch synów, 7-letniego Mateusza i 3- letniego Bartka. Mieszkam w Szkocji. To w sumie moja 5 ciąża, zaliczyłam także pozamaciczna i pusty pęcherzyk ciążowy..Teraz cierpliwie czekamy, dzidzia ma się urodzić 11 sierpnia:-)
Witajcie, mam na imię Zaneta, mam 26 lat i mieszkam pod Frankfurtem nad Menem. To moja pierwsza ciąża 5-6tydzien! Przewidywany termin 21 sierpień
Pozdrawiam Was serdecznie