Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nineczka super. Hania na pewno dobrze się tam czuje. Ja mam teraz taki kłopot, że jak Martyna ma focha to płacze rano w przedszkolu, a potem płacze po południu, że nie chce wyjść. Nam chyba nikt nie dogodzi, bo sama nie wiem co wolę
Nineczka jakbyś o mnie pisała miesiąc temu ;-)
Kuba ładnie się zaaklimatyzował - jadł sam i chciał chodzić a do domu trzeba było wołami go ciągnąć, ale....dorośli zawsze coś spieprzą i nie dogadali się o kasę za remont (to prywatne przedszkole) i wypowiedzieli im lokal. I tak Kuba chodził całe 6 dni do przedszkola. Od wczoraj po ponad dwóch tyg od kąd zamknęli tamto, chodzi do Klubu Malucha na 4 godz dziennie. Ja nie pracuję więc mogliśmy taką opcję wybrać. Na razie jest ok, chodzi chętnie :-)
no i ja muszę się pochwalić że wreszcie Lili polubiła przedszkole. chodzi tam chętnie, juz nie płacze, i nawet miała foszka jak nie mogłam otworzyć rano bramy i bala sie że z przedszkola nici...ale się ciesze...:-)
anii - super! To teraz już z górki :-)
U mojej dziś bal w przedszkolu - od rana dekorują salę. Wytanczy się smerfetka, wieczorem nie będzie miała siły rozrabiać ;-)
U nas nie ma przerwy. W ciągu roku tylko sierpień zamknięte.
No i stało się - dziś był płacz przy rozstaniu :-( Jeszczew szatni wszystko OK ale już na salę wejść nie chciała. Pani ją zabrała - serducho boli jak choler.a a ona pewnie już bawi się w najlepsze Mam taką nadzieję...