Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jasne że nie, mój Brzdąc się nie podda. Jutro wymyślił że jedzie swoim mercedesem i da się dzieciom przejechać to one będą się bawić. Jego pozytywne nastawienie zarazaMyślę, że z takimi dziećmi to nie tak jak w nowej pracy, czyli jak ludzie wychodzą kiedy wchodzisz to znaczy, że Cię nie lubią![]()
Moja miała dziś bardzo kiepski dzień. Podobno przez większość czasu płakała...pewnie trochę z tęsknoty . Zjadła niewielka kanapeczki po 7, żeby nie pójść głodna,ale śniadania w przedszkolu bardzo mało....potem zaczęła płakać jak poszli na plac zabaw, co najgorsze to obiadu o 12.30 jeszcze nie było a miał być na 12.00. córka płakała, bo byla już głodna jak wróciła do domu to zjadła czubatą salaterke zupy za 1.5h kotleta i ogórkiem poprawiła...aż serce mi się krajalo...@Onaija przed moim synem dzieci też uciekały, właśnie mi powiedział. Tłumacze Mu że to tak na początku, że nie wszyscy są tacy odważni i że niedługo pozna te wszystkie dzieci...
Mój syn jest ogólnie mało wylewny, wyciąganie też nie jest metodą. Z czasem opowiada sam, teraz już wiem że np śpiewali "Panie Janie", że dzieci nie chciały się bawić tylko oddawały Mu zabawki, że zjeżdżali na zjeżdżalni. Tylko dziwi mnie troszkę to że nie podał żadnego imienia koleżanki czy kolegi...ale pewnie z biegiem czasu pozna.Moja miała dziś bardzo kiepski dzień. Podobno przez większość czasu płakała...pewnie trochę z tęsknoty . Zjadła niewielka kanapeczki po 7, żeby nie pójść głodna,ale śniadania w przedszkolu bardzo mało....potem zaczęła płakać jak poszli na plac zabaw, co najgorsze to obiadu o 12.30 jeszcze nie było a miał być na 12.00. córka płakała, bo byla już głodna jak wróciła do domu to zjadła czubatą salaterke zupy za 1.5h kotleta i ogórkiem poprawiła...aż serce mi się krajalo...
Ps. @Marynia88 mi powiedziała, że Amelka nie chciała się przywitaćnajpierw mówi, że jutro idzie, po jakims czasie , że nie....