reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przepisy na smakołyki i dania zwykłe dla naszych Słoneczek

Iwonki Kochane ..jak Wy kusicie

Osinko przepis na ziemniaczki musze wypróbować!!!!!

Ivka - cista pieknie wyglądają !!!i pewnie jeszcze pyszniej smakują !!!!!

Koga - sos pomidorowy mniam ..ja robie jeszcze wersje z cebulką !!!!
Gratuluje zbiorów !!!!!!

reklama
oj chętnie bym Was poczęstowała ...ale jak to cholibka zrobić ...

ale obiecuje że jak się spotkamy wezmę te krówki musowo:-D:-):tak::tak:

Ciasto ze śliwkami szybko się nam skończyło, więc żeby jutro nie siedzieć przy pustym stole w porze II śniadanka :-D wytworzyliśmy dziś tort własnego pomysłu na tradycyjnym biszkopcie:

a9ce4d0e1abdd620.jpg

Biszkopt piekłam pierwszy raz w życiu i sama się zszokowałam, że wyszedł tak idealny.
Zrobiłam dwie warstwy w środku - dolną z porzeczkowym dżemem, a górną z masą taką jak do kremówek. Na masę poukładałam jagody, wiśnie i maliny, przykryłam jeszcze odrobiną masy i dopiero położyłam ostatnią część biszkoptu.
Z góry i z boków również dałam masę kremówkową.

Szymon skomlał pod lodówką, że chce już dziś zjeść kawałek, ale wredna matka kazała do jutra czekać, a jak tylko dziecko spać poszło sama zjadła spory kawał! Nie powiem... smaczne nam to wyszło :-D

to ciekawe ivka jak dziś Szymciowi wytłumaczysz dziurę w torcie?:-D:-D:-D:-D

niestety nie mogę się tym wypiekom zbytnio przyglądać - nbo nam samą myśl o słodkim mdli mnie tak, że odpadam ....:no:

reklama
Do góry