Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Z wiekiem wszystko wygląda inaczejZ tym ze ja nigdy takiego czegoś nie miałam, pierwszy raz mi się coś takiego przytrafiło.
No właśnie nic nie zmieniłam, ostatni też chora nie byłam.Zmieniłaś tryb zycia, może cos w diecie?
Z tym ze ja nigdy takiego czegoś nie miałam, pierwszy raz mi się coś takiego przytrafiło.Myślę, że to zupełnie normalne... jak też tak mam
Witam. Czy mógłby ktoś powiedzieć dlaczego się tak dzieje. Mój okres trwa 3 dni z tego jeden albo dwa dzień przerwy i dzień plamienia. Tak miałam przez 2 cykle. ginekolog dopiero w przyszłym tygodniu.
Z wiekiem wszystko wygląda inaczejZ tym ze ja nigdy takiego czegoś nie miałam, pierwszy raz mi się coś takiego przytrafiło.