Hej kochane. Za Mc biorę ślub i ostatnia rzecz o której marzę to mieć w tym dniu okres. A niestety chyba tak właśnie wypadnie (ciężko określić bo to 5 po porodzie, jeszcze trochę nieregularne) czy jak pójdę do ginekologa to dostanę od niego coś na przesunięcie co na 100% zadziała?? Nigdy tego nie robiłam. I czy można manipulować tylko tabletkami anty? Ich nie chciałabym brać bo chcę się starać o ciąże w najbliższym czasie. Dzięki za odp, jestem zielona w tym temacie
reklama
Rozwiązanie
Ja też myślę ,że tabletki to najpewniejsze rozwiązanie , ja też miałam tą "przyjemność" mieć @ w dniu ślubu , z nerwów chyba przyszła wcześniej ha ha
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A ja bym się przemęczyła z tabletkami anty, bo tylko przy nich masz gwarancję, że tego okresu nie będzie. Tylko musiałabyś je zacząć brać od tego cyklu, bo za miesiąc już nic nie zdziałasz.
Nie brzmi jak coś co miałoby zadziałaćPodobno wit C i magnez potrafią co nieco przesunąć, ale nie pamiętam jakie dawki. Może przypomnę sobie, która położna mi o tym mówiła i znajdęAle będzie to trudne.
W anty bym się nie pakowała z takiego powodu![]()
Aguu
Fanka BB :)
Na mnie działało i koleżanka podczas sesji na studiach też stosowala. Efekt tak fo tygodnia przesuniecie. Ale to było dawno więc dawki nie pamiętamNie brzmi jak coś co miałoby zadziałać![]()
Tylko to przed owulka trzeba było zacząć więc nie wiem czy u Ciebie bedzie tak łatwo.
Milmo
Fanka BB :)
Są zastrzyki hamujące okres. Kiedyś brałam taki, bo moje miesiączki to było mdlenie i wymioty a akurat wypadało mi w bardzo ważne wydarzenie. To pewnie jakaś końska dawka hormonów, żeby zahamować, ale z tego co pamiętam bierze się to wcześniej, żeby wogole nie było owulacji.
reklama
Podziel się: