Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie Mamuśki. Jaki przydatny prezent kupić dla noworodka? Jakie dostały Wasze dzieci? Nie chcę kupić jak większość pampersów czy czegoś do ubrania. Pomóżcie;-)
Moje dostało pieluchy, kremy do pielęgnacji i do kąpieli.
Moja przyjaciółka po prostu się mnie zapytała czego potrzebuję Akurat brakowało mi kosmetyków.
Jeśli chodzi o fajny prezent myślę że zabawka z melodyjką będzie fajnym pomysłem. Moje bejbi ma 11 dni a bardzo lubi słuchać. Odwraca to jego uwagę Nawet nie wiedziałam że taka zabaweczka okaże się taka przydatna
Ramka z glina przeznaczoną na odcisk stopy lub rączki, ja cieszyłam się z kolei najbardziej z albumu w którym można pisać i wklejać zdjęcia. Dostałam go z wypełniona pierwszą stroną pt "narodziny". Jest też taka zabawka która gra fajne kołysanki a do tego ma funkcję projektora.
No jak ma być przydatny to pampersy Nic nie wymyślisz Ale może zapytać mamę dziecka, czy czegoś nie potrzebuje? Bo tak bez konsultacji to może być ciężko (np. kupimy coś co dziecko uczula, albo czego mama nie zamierza używać).