reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Przyrost beta hcg

olivia1011

Zaciekawiona BB
Hej wszystkim
Kilka dni temu dowiedziałam się ,że jestem w ciąży
Jestem dokładnie dziś w 31 dniu cyklu
Miesiączki mam miej więcej między 30-32dc
Pierwszą wizytę u lekarza mam w Piątek
Chciałam zapytać czy moja beta aby nie jest zbyt wysoka
Kalkulator pokazuje w normie
I średni 2dniowy przyrost 200%
28.12 - 16.5
03.01- 419.20

Dodam ,że genetycznie mam duże prawdopodobieństwo bliźniaków. Czy to może byc mnoga ciąża?

reklama
Hej wszystkim
Kilka dni temu dowiedziałam się ,że jestem w ciąży
Jestem dokładnie dziś w 31 dniu cyklu
Miesiączki mam miej więcej między 30-32dc
Pierwszą wizytę u lekarza mam w Piątek
Chciałam zapytać czy moja beta aby nie jest zbyt wysoka
Kalkulator pokazuje w normie
I średni 2dniowy przyrost 200%
28.12 - 16.5
03.01- 419.20

Dodam ,że genetycznie mam duże prawdopodobieństwo bliźniaków. Czy to może byc mnoga ciąża?
Przyrost bety nie świadczy o bliźniakach na tym etapie. :) Beta na początku rośnie bardzo szybko. Ja miałam przyrost prawie 400 procent na początku, jestem w ciąży pojedynczej (3 trymestr). :)

Może być mnoga, ale nie musi ;-)
Moim zdaniem jeśli nic się nie dzieje, to trochę za wcześnie na pierwszą wizytę. Dlatego nie stresuj się jeśli nie będzie wszystkiego widać.

Dokładnie, betę masz już sprawdzoną, możesz sprawdzić jeszcze raz a na wizytę najlepiej za 2-3 tyg żeby było słyszalne serduszko.

Do góry