Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ok, ale nie podałaś wartości i co ile było robione badanie.Ja miałam pierwszy przyrost 820%, wczoraj byłam na wizycie (7+1) i wszystko jest ok. Podrzucam wszystkie moje przyrosty![]()
wszystkie co 2 dni oprócz tego najmniejszego 161,9% bo ten był wyliczony z 4 dniOk, ale nie podałaś wartości i co ile było robione badanie.
No więc takie przyrosty jak widać są, z tym że raczej tylko jeśli wyłapie się ciąże bardzo wcześnie. Później takie przyrosty raczej się nie zdarzają, więc dlatego @jasani mogla pomyslec ze to nie jest normalne5,4 -> 40,6 -> 183,5 -> 580,7 i po 4 dniach 4061,7
Dokładnie to pomyślałam. Sam poczatek jak najbardziej, ale w późniejszym etapie nie jest to możliwe. Chyba,że przy ciąży zasniadowej.No więc takie przyrosty jak widać są, z tym że raczej tylko jeśli wyłapie się ciąże bardzo wcześnie. Później takie przyrosty raczej się nie zdarzają, więc dlatego @jasani mogla pomyslec ze to nie jest normalne![]()