• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Przyrost bety

reklama
Wróciłam od ginekologa. Przy tak małej becie nic nie widział, ale powiedział, ze ciałko żółte i endometrium bardzo ładnie wyglada. Dostałam 2x1 luteinę i duphaston oraz 1x acard ze względu na wysoki poziom d dimerów.
Mam zrobić za tydzień betę, progesteron i pojawić się na usg jeśli będzie minimum 1200

Ogólnie nastawiałam się na to, ze może być bardzo źle, ale on powiedział, ze różne cuda już widział i mam narazie się nie przejmować. Kazał betę zrobić dopiero 5.01..

reklama
Niestety jeśli masz cykle ok 30 dni to masz już prawie dwa tygodnie po a beta powinna byc liczona w tysiącach. Przygotuj się na najgorsze. Przykro mi :(
raz cykle mam 30 a raz i 36. Dlatego lekarz narazie nie mówi nic strasznego. Najwazniejsza będzie beta z wtorku teraz, bo na mnie wręcz krzyczał, ze ciaza to nie matematyka i nie kazda tak szybko startuje... ze zna wiele przypadków gdzie było dobrze.
Wiem, ze jeszcze nie mogę się cieszyć, ale chyba każda z nas miałaby nadzieje do końca, prawda?
Jutro zrobie betę z rana....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry