reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
a jak zawsze czekam i się doczekać na gada nie mogę- ale wziąwszy pod uwagę fakt , że na pytanie o której będziesz dostałam re sms o treści- po 20
to się zastanawiam czy tym razem nie chodziło rok 2020

Ania śpijcie dobrze :-)
piateczko ojjjjjjjj Ty to masz z tym gadem los ... hihi :-p:-p

Jesli jutro wróci mój mąż to ja Wam cos oznajmię w niedziele albo w poniedziałek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: hihihihi .............. to teraz siedzcie i niech Was zżera ciekawość sesesesesese..............:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ilona24 nie, absolutnie nie jestem zdesperowana :-) puki co podchodzę do tego w ten sposób, że jak będzie to będzie :tak:
My mamy jeszcze dodatkową antykoncepcję jaką są km, bo mieszkamy ~ 90 km od siebie, także nie widujemy się na co dzień :-(

Paula uwierz nawet jak sie nie widujecie codziennie to da sie spłodzić bobasa :-D:-D:-D ja jestem tego żywym przykładem hihih...... mój mąż jest w domu na dobrą sprawę ok 8 dni w miesiacu :tak::tak::tak: a jednak sie udało.....najpierw z aniołkami a potem z Pawciem ..........;-) bo Jasia to my płodzilismy w Wawie po ślubie hehe :-D:-D:-D także spokojnie.... i w sumie masz rację , myśl bedzie to bedzie ......a nie że ma być i to już natychmiast :-D:-D:-D:-D :-):-):-):-):-)

DIETA1.jpgDIETA2.jpgDIETA3.jpg jutro wkleje jeszcze jedna bo swiatla brak ;p i za ciemne wychodza foty

TRZEBA ZAPISAC OBRAZEK NA KOMPA WTEDY WIDAC LEPIEJ

ilona24 o widzisz, w takim razie będę się trzymała Twojej teorii ;-) a nóż widelec coś się nabroi tak niespodziewanie :-D

niedługo wyjeżdżamy na weekend to tez nie wiadomo co z tego wyniknie :-) a puki co czekam na @.

piąteczko, a cóż Twój mąż taki nieokiełznany z tymi godzinami ? :-p

ilonka a cóż to za tajemniczość???????????????????????? ne ne???????????????? mów szybko!!!!!!!!!!!!!!!!

paula mój mąż to chorobliwy pracoholik niestety

a powiem Wam więcej- wziął następną........była awanturka.......... było bo żonie się chciało........ podusia i na przysłowiową kanapę wywaliłam- pewnikiem koło 3 przypełznie

reklama
Do góry