reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Piąteczko ja mam termin na 19 grudnia :szok::szok::szok:

to ja też ślę fluidki dla potrzebujących ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Piateczko wiem ze zleci dlatego sie boje :-p

Jane może faktycznie powinnam trochę przystopopwac zmniejsz obroty kochana :tak:

Truskafffka uważaj na siebie

może i powinnam przystopować ale dawno nie czułam się tak zajebiście!! Po pierwsze w końcu już od ponad roku zaczynam wyglądać jak człowiek a dodatkowo tak mnie pozytywnie nakręcają te ćwiczenia że nie chcę przestać... jak sobie pomyślę, że mam na kanapie przed TV leżeć i wpierniczać to na samą myśl mam deprechę...a to na pewno nie pomoże mi zaciążyć:no: wiem, że może są jakieś medyczne przeciwwskazania ale jeżeli by brać tylko psychiczne to ćwiczenia są ewidentnie na plus w tym przypadku..a zresztą ja cały czas myślę i uważam po owulce i nie katuję się jak szalona... sama nie wiem... póki co ćwiczę, choć u rodziców to mi trudno bo cały czas coś innego jest do roboty a wpierniczam za dwóch i niestety nie z powodu ciąży tylko z mojego pierniczonego łakomstwa:-(

ania zapomniałam napisać, śliczny pokoik na małej:tak::tak:

Hej,
piątkowy wolny wieczór...mąż ogląda mecz tenisa a ja mam wreszcie chwile dla siebie. Starania puki co wstrzymane bo tak zalecił lekarz. Łatwo powiedzieć ale trudno zrobić. Te 3 miesiace kazał odczekać. Ja mam właśnie 10 dzień @ i końca nie widać.

A tak z całkiem innej beczki to coś strasznie mnie gryzie i chyba właśnie po to tutaj weszłam bo męczy mnie to bardzo. Chyba muszę z kimś pogadać bo od tych myśli głowa mi eksploduje. Mam nadzieje że ktoś dzisiaj tutaj będzie ;)

jane w sumie to ja też zawsze byłam w ruchu a dzieci są- teraz tak siadłam jak kwoka na jajkach

lor przypomniało się dziecku o koleżankach?

piateczka - hmm widzę ze jednak nie powinnam zaglądać, no szkoda ale trudno w takim razie nie będę sie wam wtryniać nieproszona. Pa

reklama
Do góry