reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia - w sobotę idę z Alinką na urodziny kolegi Alinki, a tatus niech się pomęczy 2,5 godz. - trochę odetchnę wśród ludzi

reklama
Rózia super,że pępuszek odpadł:) Całuski dla księżniczki:)

Lori gratuluję wizyty:)

Agnes
jak Antosiowi w szpitalu pobierali mocz do badania to przykleili woreczek i położna kazała po 3 godzinach zerknąć czy już są siuśki.

biapl co tak u Kianka słychać?? wcina już słoiczki?

Katrina ja już z przewijaka zrezygnowałam 2 miesiące temu ale ja miałam taki na łóżeczko.Teraz przebieramy się na kanapie ale przebrać go to mistrzostwo świata. hehe a jak mój mąż ma go przebrać albo ubrać to najpierw sam się rozbiera bo wie,że się spoci.:)

Mam pomysł może dla Losiczki stworzymy osobną tabelkę i będzie wilk syty i owca cała:)

Po zakupach z babcią Antoś wzbogacił się o sweterek,bluzeczkę,spodnie sztruksowe,rampersa,krótkie spodenki i bluzeczkę na krótki rękaw.A że obok było tesco to jeszcze 6 słoiczków dostał:) Także zakupy udane:)
Dobranoc

Hej Kochane moje!!!
U nas w końcu dobre wieści: jutro z Hanią wychodzimy do domku!!!
Ala poszła do domku w poniedziałek. W nocy zajmuje się nią tatuś, a w dzień babcia, natomiast ja z Hanią musiałam zostać, bo ta biegunka, to był rotawirus (!!!). Biedna męczyła się z nim prawie 2 tygodnie, a ja już wyłam razem z nią. Teraz dostaje nutramigen z kleikiem ryżowym, żeby trochę unormować żołądek, bo przez kilka dni to leciała z niej albo woda, albo śluz z krwią :(((.
Violuś, dziękuję bardzo :)! Hania waży aktualnie około 4300, a Ala około 3900, także już klocki dwa są, jak sobie przypomnę te ich najniższe wagi 1300 i 1800… Trzymam mocno kciuki za poprawę nastroju u Antosia no i za Twoją pracę!!!
Róziu, my też mieliśmy przeboje z łóżeczkami – oba przyszły uszkodzone. Mój m strasznie się wk….., odesłał je, a nowe kupił normalnie w sklepie. Czekamy na nowe fotki księżniczki. A może coś z mamusią, bo chętnie bym Was zobaczyła!
Paula, trzymam kciuki za wyniki!!!
Truskafffko, my używamy Pampersów zielonych (teraz rozmiar 2) i dla mnie są ok, ale nie próbowałam innych, więc nie mam porównania. Kupujemy na zapas, jak trafi się jakaś super promocja. Przed porodem miałam całą szafę pieluch :))). Jeśli chodzi o chusteczki, to zdecydowanie Pampers białe (my kupowaliśmy w selgrosie – sześciopak za 24 zł), Pampers zielone mają jak dla mnie za intensywny zapach, próbowaliśmy też Huggies Pure – z pozoru są fajniejsze niż Pampersy, ale są bardzo mocno nawilżane i z takiego materiału, że są strasznie zimne i nawet po ogrzaniu w ręku młode ich nie lubiły.
Malami, dużo zdrówka kochana!!!
Katy, powodzenia u dentysty – mi jest słabo na samą myśl. I jeszcze raz życzę Ci wszystkiego, czego pragniesz, a zwłaszcza spełnienia tego jednego marzenia!!!
LiLuu, Lilusia przesłodka, fajnie, że już się wam wszystko normuje. U moich dziewczyn rekordy snu to u Hani 7, a u Ali 8 godzin, ale bywa noc, że budzą się co 2.
Marysiu, nosz k…., normalnie ręce opadają. Tak to już jest z tą naszą cudowną służbą zdrowia.
Valky, halo, co się dzieje???
Pamelo, a kysz, odganiam te dolinki precz!!!
Sylwia, to super, że u Was wsio ok!
Agnes, Oluś jest bossski w tych czapach!!! Nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcie na fb!
Lori, to cudowne wieści! Cały czas kciuki trzymam i nie puszczam!
Karino, to życzę dużo wytrwałości i żeby Kubuś szybciutko na nowo pokochał świat ;)
Ilonko, coraz piękniejsze cuda tworzysz! Jak już moje królewny na dobre zagoszczą w domku i zrobi się ciut cieplej, to na pewno się uśmiechnę! Póki co, to faworytem jest dla mnie komplecik brązowo-różowy ten z biało-żółtym kwiatkiem, a może do tego drugi w kolorach fioletowo-szarym…
Losiczko, ta jasna torebka z kwiatami jest genialna!!!
Dziamuś, kochana a jak Twoja wizyta, bo chyba nie doczytałam???

Jeśli którąś pominęłam, to bardzo przepraszam, ale ciężko mi wszystko ogarnąć, zwłaszcza, że Hanka marudna...
Ściskam gorąco!!!

Ostatnia edycja:
Roszpunka :szok: pierwsze słysze o tej suszarce :szok::szok: dobrze wiedziec na przyszłośc ... choć my używaliśmy właśnie tego woreczka :tak::tak:
Rozia gratuluję .. kikutek poszedł sobie w siną dal :tak: a własnie DZIEWCZYNY WYRZUCACIE CZY ZACHOWUJECIE KIKUTEK?????

Viola no faktycznie nie dość ze Antoś ubrany to i najedzony hihi :-):-):-) napisze priv zaraz do Ciebie :tak::tak:

Kasieńka kochaniutka , nadrobiłaś wszystko :szok: szacunek :) cieszę się ze niebawem bedziecie znów we czwórkę razem w domciu :tak: a dla dziewczynek bardzo chętnie wydziergam co tam bedziesz chciała :tak::tak::tak: ucałuj dziewczynki :tak:
Kasia niespodziewane imprezki bardziej cieszą :tak::tak: jupi cieszę sie ze doszło :-D:-D:-D:-D
Liluu krotki poszły precz i bosko :) cieszę sie :tak::tak::tak:

Moj diabelek jeszcze ńie spi :crazy: Ręce mi odpadają wrrrrr wczoraj spała od 16 do 12 dzisiaj z przerwami a amciu to dzisiaj nadrabia złości Eh moja córunia ma moj charakterek :-D

Ilonko zapomniałam dodać ze masz bardzo ładna córeczkę :-D

Liluu i co nawet nie myśli iść spać ??????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok: a to nocny marek z Lily hihi :tak::-p:-p

a dziękuję , dziękuję :D :tak::-D:-D własnie robię dla niej sukieneczkę haha...a tak powaznie to na zamówienie dla dziewczyny...:tak: ale nie wiem co mi z tego wyjdzie :zawstydzona/y:

zakupiłam właśnie 500 guzików :laugh2::laugh2: za całe 10zł :-D kurcze ale musiałam bo u mnie w pasmanterii za te same płace 60 groszy za GUZIK :crazy:

Katy - to prawda, ale podejrzewam, że dzieci boją się księży i zakonnic właśnie przez te ciemne ubrania, Rafał jak się inaczej ubierze (popielaty T-shirt) to jest OK, czarny - ryk,

Kasiu - zdrówka dla dziewczynek życzę i żeby już wreszcie dziewczynki miały możliwość nacieszyć się swoimi łóżeczkami w domku, a Wy córeczkami,

Violu - my tez korzystaliśmy z przewijaka na łóżeczku, ale nie da się, Kuba trenuje na nim gimnastykę artystyczną, zwłaszcza mostki i tym podobne...

Dziendoberek :-):-):-)

Katrino Ty nocny marku :-)

Lori gratki dla córci ;-) niech rosnie duża :-)

Kasiu es dobrze że już w domku :-) no i dzięki :-)

Dziewczynki Ilonki prosze nie bic :-D to była moja decyzja a z resztą to tylko tabelka .Zawsze moge sie w niej pojawić ale tylko w drugiej ;-);-);-) jakby co :-):-):-)

Pstrykne Wam potem zdjęcia stroju polki :-)

Miłego dnia moje WALENTYNKI

reklama
Do góry