• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Liluu gotowanie obaidu, zrobienie ciasteczek, ogarnięcie domu, jakieś zakupy pewnie wskoczą, a wieczorem impreza,ale musze byc wcześniej,żeby przygotowac na miejscu sałatkę i śliwki w boczku :-) Takze jest co robić :-) Na szczęście udalo mi się już sie wyprysznicować i obiad wstawić, więc może jeszcze będzie czas na relaks z kawką ;-)

Liluu mnie się z tych najbardziej podoba Anakin :-)

Bashi sto lat kochana i spokojnej ciąży:-)

Joasiu nie moja sprawa, ale naprawdę przesadzają z tymi służbami u Ciebie... :tak: Zwłaszcza teraz, kiedy potrzebujesz odpoczynku.
A co do tortu, to też bym zjadła, tylko chęci na wykonanie brak :-p

Rozia udanej imprezy :-)
Bianka jedzie z Wami, czy do kogoś na służbę?

A mnie czeka samotny wieczór... :-( Wkurzona jestem, bo w poniedziałek mam laser i muszę gnić... inaczej bym pojechała do Puzla już dzisiaj...

Paula a na co ten laser??? mam nadzieje zę nic ci nie jest !!!
Rozia to super dzień ci się zapowiada

a co owu to 27 list miałam ból myślałam że to @ już będzie ale okazało się że nie wiec może wtedy owu była z dwóch jajników :-pczyżby P wygadał bliźniaki ?

LiLuu depilacja laserowa ;-) już dawno powinnam skończyć, ale kilka razy coś mi wyskoczyło i musiałam odwoływać wizyty, a co za tym idzie miesiąc opóźnienia... A jak już zaczęłam to chcę skończyć, żeby efekt był taki jaki ma być :tak:
Chciała byś bliźniaki? :-)
A to w sensie, jak jest dwa razy owulka w cyklu to jest szansa na bliźniaki, czy jak bolą oba jajniki, jak to dokładnie wygląda? :sorry:

Liluuu kto wie ;-) Może rzeczywiście miałaś później owu??

Paula dziękuję :-) Bierzemy ją ze sobą, bo obie osoby, które zwykle z Bianką zostają (czyt. moje siostry:-) ) będą na imprezie :-) Włąsnie się zastanawiam czy nie będziemy spać u siostry,żeby w nocy się nie tarabanić z dzieckiem, ale z drugiej strony jak tak nie lubię spać w obcym miejscu... Jak m wstanie, to zobaczymy ...

Paula ogólnie jest tak,że co miesiąc uwalnia się jejeczko z jednego jajnika, zwykle na przemian, ale nie ma na to 100% reguły. A czasami jest tak,że uwalniaja się obie nba raz... Przy bliźniakach jest tak,że jak są oba jajeczka i jakieś dwa się przebiją, to są bliźniaki dwujajowa, ale nie wiem dokładnie jak to jest przy jednojajowych... To chyba kwestia podziału komórek, bo z tego co wiem, to przebija się tylko jeden pływak... Ktoś wie jak to jest dokładnie z tymi jednojajowymi??

Rozia no proszę jaka imra się szykuje

Paula wyglądało tak jakbym miała owu z dwóch jajników bo mnie bolało z obu stron ;-)
no i mnie nastraszyłaś tym laserem :crazy: teraz będziesz gładka jak pupcia niemowlaka :-D

reklama
Rozia aha czyli kwestia owulki z dwóch jajników, a nie dwóch owulek w jednym cyklu w różnym czasie... Już czaję :tak: Dzięki :*

LiLuu ale ja już kiedy pisałam, że to depilacja laserowa, bo któraś pytała :tak: Nie odrobiłaś zadania domowego i nie doczytałaś ;-):laugh2:
Powiem Ci, że bardzo fajna sprawa, boli bardzo, ale warto :tak:
Kurde, może faktycznie jest szansa na bliźniaki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry