• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hello :-)

Rozia czy nie jest jeszcze za późno na to śniadanie? :sorry2: Zabrałam się za sprzątanie kuchni i przeoczyłam zaproszenie ;-)

LiLuu nie daj się kaftanom! :-D:-D:-D

Truskafffka na zlot czarownic to ja jestem zawsze chętna :-D
Jak lubię zimę, tak jak poczułam piękną pogodę jaka jest, to mam dokładnie tak jak Ty- oby zima już nie wróciła :-)

Katrina co nas nie zabije to nas wzmocni- działaj na chłopie! :cool2::-)

Katy sama piekłaś torcik dla Mariuszka? :-) Chętnie bym skosztowała :-p
Word to najlepsze wyjście na to nasze zacinające się BB :tak: Ale My cwane bestie jesteśmy :cool2:
A co do pieska to już mu się uregulowało, nawet odjęliśmy jeden spacer (mam zamiar ograniczyć do 2 dziennie, no ale zobaczymy) :blink:
Wiesz, że o pęcherzu też pomyślałam? Bo odkąd zagrodziliśmy balkon i może już wychodzić to się tam wyleguje na zimnych płytkach :oo2:Czubek mały :-D
Co do diety to skoro inna lepiej Ci pasuje to pewnie, że zmień :tak: Dziwne, że dietetyczka nie dała Ci przepisów hmm... :baffled:
Hahahaha ja zaczynam ćwiczenia co miesiąc, później miało być od nowego roku, kolejno od lutego i mamy już szcześliwie 5 luty, a z mobilizacji dupa blada :-D

Miłego, słonecznego dzionka :*

reklama
Hejka,:-) ja dzisiaj w domu bo wczoraj już miałam stan podgorączkowy:baffled: .....więc wolę posiedzieć jeden dzień w domu zanim mnie dobrze zbierze.

Paula tak, tak sama pichciłam w nocy :tak:
a pieskowi byś coś pościeliła na balkonie ;-)
Jakie ty ćwiczenia chcesz robić chyba nie na zrzucenie wagi :-D:-D:-D

Matulu jaka cisza :szok:

dzień dobry :)
wczoraj ogarniałam chatę na błysk, gotowałam, prałam...dziś..ogłosiłam dzień lenia! :cool2:
ach jak przyjemnie:cool2:

oczywiście i tak masę roboty...same wicie jak jest:-D ale i tak mi przyjemnie że sama sobie pozwalam na więcej byczenia:-D

Katy nonono uważaj, bo dupsko będzie lane że heeej...aż jędrne się od lania zrobi haha
powodzenia z dietą...ja zawsze cienki bolek w tych sprawach :/
prędzej za ćwiczenia się biorę, ale dieta jakoś tak mi nie wychodzi :p

Paula pięknie szkolicie swoją małą bestię :cool2:

dziś też słonko :) potem lecimy na spacer z dzieciarnią :D
D kupił młodej parasol do wózka i teraz już w ogóle słońce nam nie straszne :D

Witajcie - ja padam na twarz po zabawie synka, babcia go porwala na pare godzin ale coz z tego jak mloda wojuje :dry: czuje sie jak rozjechany kapec. Licze ze popoludniu bedzie lepiej. Wybaczcie wiec ze nie bede wiecej smedzic.

Truskafffka wiesz wcale bym nie pogardziła jędrnym tyłkiem :-p lej i patrz co się dzieje :-D ps uwielbiam te twoje dzieciaczki , taki niesamowity pozytywizm i radość od nich bije :-)
Marysia może wykorzystaj moment jak mała uśnie .....ot taka mała drzemka we dwoje ;-)

Dziewczynki używała któraś z was może baniek chińskich do zbicia celulitu???? Bo zakupiłam już jakiś czas temu ale boję się trochę stosować bo mam pajączki na nogach i tendencję do pękających naczynek i nie wiem czy ten masaż tego nie pogłębi :baffled::baffled::baffled:

Katy walcz z dziadostwem, żeby Cię nie dopadło! :blink:
Ale Ty zdolniacha jesteś, taki torcik upichcić, nO nO :cool2:
Ćwiczenia chciałam takie na rzeźbę bardziej, właśnie absolutnie nie na zrzucenie wagi ;-)
A ja używałam baniek chińskich (zresztą czego nie używałam :-D) i powiem Ci, że już po kilku razach skóra jest jędrniejsza i co najważniejsze widać to! Ale nogi mega czerwone po zabiegach i sine jakby mnie ktoś po nich lał sztylem :-D:-D Bo wiesz, jak zaciągnęłam mocno, to mnie bolało jak „jechałam”, a jak zaciągnęłam słabiej to automatycznie co chwilę się odrywało, wiec musiałam zasysać i siniak na siniaku :huh: Tylko, że ja nie mam naczynek, a ponoć to jest przeciwwskazaniem... W ogóle najlepiej zaprzęgnąć do tej roboty drugą osobę, bo w tedy ta bańka się tak nie odrywa ;-) No chyba, że na hardcora zaciskasz zęby i leciiiiszzzz :-D:shocked2:

Truskafffka staramy się jak możemy, a to ładne sikanie na polu itd. to zasługa ciasteczek szkoleniowych :-p Za każde siku i kupę NA POLU dostaje ciasteczko, więc mu się to opyla :cool2::-D
O Amelce to ja już nie wiem co pisać, bo ją ocukruję że ho ho ;-) Boska! <3

Marysiu
siły dużo Kochana! Powolutku wróci :*

Jejusiu jaka u mnie pogoda piękna, cieplutko jak na wiosnę :cool2:
Aha Laski, bo ja tak wczoraj się wryłam do Was na obiad, deser itd. więc dzisiaj zapraszam do mnie na ziemniaczki, fileciki rybne i sałatkę z sałaty lodowej, pomidorka i ogórasa ;-) A i deser się jakiś wykombinuje :-)

Paula oo matkooo czekaj tylko dzieci ubiorę pod pachę i sruuu jesteśmy na obiadku i deserku ślinotok ma do samej ziemi:-D
dziękuję:sorry2:
a wiesz że z dziećmi system dokładnie taki sam... nagroda za dobre zachowanie, kara za złe hehe..także dodatkowo wprawiasz się Moja Droga w matkowaniu ;)
ależ ja Ci zazdroszczę tych zabiegów, tego że masz czas i kasiorkę by zadbać o siebie :)
ojj przydałyby by mi się takie bańki...

Katy dziękuję:blink: no udane mam te łobuzy, choć czasem wkurzają nieziemsko, to nie oddałabym ich za żadne skarby :sorry2:
a tyłek lać będę, pod warunkiem że Ty mój latynoski kawał mięcha też ujędrnisz
na bańkach się nie znam, ale już Paula swoje napisała ;)'

Sylwia moja też dawniej na nurka się pchała..ale konsekwentnie pokazywaliśmy że ma się odwrócić i złazić, aż zakumała :)

reklama
Truskafffka czekam na Was! :blink:
Hahaha, wiesz że też o tym pomyślałam, że może to się przydać w przyszłości? A i cierpliwości się nauczę ;-) Karamy go tak, że jak zdarzy mu się nabroić w domu to wynosimy na balkon, choć on bardzo tam lubi siedzieć więc niby to nie kara dla niego, ale mimo tego łapie, że to pole i tam należy robić :tak: Także chyba będę mamą na medal :cool2::-D
Kochana, ale ja bańki kupiłam na allegro za bodajże 15,00 zł i sama się masowałam :tak: Także w sumie żaden wydatek ;-) No, ale już mi się nie chce masować, bo mnie to boli i wyglądam jakby mnie ktoś maltretował :-p więc dopuki ciało się nie przyzwyczai nie polecam zaczynać masaży w lecie ;-) Także teraz jest idealny czas! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry