reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No co Ty ilonko, ja mam czas do stycznia, także mnie się w ogóle nie spieszy :-) Ja tylko tak z ciekawości, bo mnie zżera :-)

edith...

Zmykam się myć i do łóżeczka, bo padam :* Spokojnej nocki :-)

AAA, nie mówiłam Wam, śniło mi się dziś,że mnie źrebak atakował :-D
laugh.gif
laugh.gif
Ale skojarzyłam dopiero teraz skąd mi się to wzięło... Otóż... mój m wczoraj oglądał stronki typu xxx i tam dzieś było zdjęcie jakiejś laski z psem i jak w to wszedł, bo ja chciałam zobaczyć o co kaman, to go przekierowało na jakąś stronę, gdzie była animacja gołej laski i tak jakby osła czy czegoś i chyba to przez tego osła
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
dobre co
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie nocna pora - melduje ze zyje choc nie mam powodow do radosci, zal mi serce sciska jak patrze na moja kruszynke i pomysle przez co ona i my znowu bedziemy przechodzic :-(
ILONKO - nie bylo mnie bo codziennie wylaczaja nam prad od rana do poznego popoludnia.Teraz znalazlam chwilke by skrobnac choc slowko ale padam na pyszczek, wiem obiecalam tez napisac na grupie o co chodzi i mam nadzieje ze zbiore sie jutro jak juz bedziemy mieli lacznosc ze swiatem. Spokojnej nocy wszystkim

Dziendoberek

Lilu
:-) witamy ;-);-);-)

Moje wyspane dzieci juz od 5 45 urzędują a ja oczy podpieram zapałkami bo kawy zapomniałam wczoraj kupić :crazy:

Plan na dzisiaj mój taki : uszyć jeszcze jedną torebkę potem laba :-) pomysłu na obiad nie ma.Może jakieś szybkie naleśniki sie zobaczy jeszcze:-p

Narazie to Wam kochane życzę miłego dnia :-):-):-)

Marysiu
napisz jak mozemy ci pomóc ???????????????????:tak: przeciez wiesz ze jak tylko bedziemy mogły to bedziemy wspierac .......:tak::tak:

Rozia ranny ptaszek :-p uśmiałam sie z tego osła hehe :-D
Losiczka szybko szyj i odpoczywaj :tak: bo jutro piątek :-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2: :-):-) :-):-):-):-):-):-) Ojjjjjjjjj ale bym zjadła naleśników z czekoladą i bananami mniaaaaaaaaaaaami :confused::happy2: :laugh2:

Miłego dnia skarbki :-D

Ostatnia edycja:
Ano ilonko... Na dodatek mam mega zgagę i nie mogę zasnąć.... Mleko piję i nic :-( A nie mam już rennie :-(

Zaraz się chyba zacznę ogarniać i jak sklep otworza, to na zakupy pójdę ...

Skarbie a nie masz gumy miętowej ????? :tak::tak::tak: mnie bardziej pomagała niz mleko..:tak: :-)

GRATULUJE 7 OKIENKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)

reklama
Do góry