reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamy z Lublina

reklama
Hej marta18691! :) Dziękuję za przywitanie! :) No a ja taka importowana do Garbowa. Ale podoba mi się bardzo! Cała lubelszczyzna jest piękna! A w samym Lublinie jestem wręcz zakochana! :)
Ja dopiero mieszkam 3miesiac tutaj :)więc nie znam za bardzo Lublina ze Śląska jestem hehe i tam też urodziłam my też hardkor mieliśmy ja w 8miesiacu byłam jak się tu przeprowadziliśmy...

Ja dopiero mieszkam 3miesiac tutaj :)więc nie znam za bardzo Lublina ze Śląska jestem hehe i tam też urodziłam my też hardkor mieliśmy ja w 8miesiacu byłam jak się tu przeprowadziliśmy...

No nieźle! Przeprowadzka w 8miesiącu! Dobra jesteś! :D
Jako bardziej doświadczona od nas podpowiedz co jest niezbędnym minimum przy wyprawce, bo inaczej pewnie będziemy miały stosy niepotrzebnych i niewykorzystanych rzeczy!

Ha ha ha! No niezbyt forumowe! ;P Wzdęcia, bóle żołądka i nudności-które dopadają mnie nagle, nie wiadomo po czym i znikają równie szybko! Do tego mam wilcze napady ssania z głodu nawet jak wstaję do toalety w nocy! :O No i to uczucie pełności nawet po szklance wody...

wow, chciałabym mieć uczucie pełności to bym tyle nie jadła :D zgagę też mam czasem, czytałam że mleko pomaga spróbuj :)

reklama
Do góry