• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszłe mamy z Lublina

reklama
Tak mialam tylko dopiero od 3 lat zaczęli lekarze mnie leczyć bo dopóki nie udał o się złapać nieprawidłowej pracy serca na ktg to odsylali mnie od pokoju do pokoju

Dopóki nie pokażesz czarno na białym i sama nie zdiagnozujesz się to Ci nie pomogą. Termin mam na 8 grudzień więc jeszcze całe lato przede mną ;) A Ty jak się czujesz? Ann9 co u Ciebie słychać?

hej hej, @marta18691 jestem z okolic Lublina a obecnie mieszkam na porębie,blisko lasu :)
Ka@sos ja bym chciałą zobaczyć swoją dzidzię, ale lekarz stwierdził że nie ma sensu usg teraz robić i będzie dopiero za miesiąc:(

reklama
Dopóki nie pokażesz czarno na białym i sama nie zdiagnozujesz się to Ci nie pomogą. Termin mam na 8 grudzień więc jeszcze całe lato przede mną ;) A Ty jak się czujesz? Ann9 co u Ciebie słychać?
No ja już mam dość jadę na Śląsk rodzić tam gdzie chodziłam przez całą ciążę no i jeszcze w sobotę na urodziny idziemy do chrzesnicy mojego męża...no więc ciekawy weekend będzie a potem poniedziałek rano szpital....a w jakim wieku masz dzieci?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry