Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Na jutro i właśnie ciągle czuje jakby za chwilę miała być. no ewentualnie beta, chociaż boje się bo w tamtym miesiącu miałam bardzo wczesne poronienie i właśnie dzięki becie się o tym dowiedziałam. Najpierw ładny wynik, a później spadek
Mi do okres spóźnial tydzień i zrobiłam test. A sumie tylko żeby ciąże potwierdzić bo czułam , po prostu byłam pewna , że jestem w ciąży . No i najpierw ta druga kreska ledwo widoczna była , ale po kilku minutach już całkiem ja było widać
Jejkuuu Jak dobrze ze przeczucie Cię jednak nie zawiodło hihi ja tez miałam przeczucie, ale chyba bardziej jednak sobie wmawiałam wczoraj dostałam @, a raczej plamienia o innym zupełnie kolorze. Wczoraj mialam slad drugiej kreski a dziś juz test negatywny cóż..
Cześć dziewczyny! [emoji4] Ja mam 21lat i dwa tygodnie temu dowiedzieliśmy sie, że bedziemy rodzicami z narzeczonym. Niespodzianka niesamowita. Od razu jak zrobilam test mialam dwie baardzo wyrazne kreski. Ale to był już w sumie 5/6 tydzien.
Czy wy tez ciągle czytacie o wszystkim? Ja czytam i wiem coraz mniej. Te badania prenatalne, wizyty u lekarza, prywatnie czy NFZ... Masakra
Hej ja też tak miałam czytałam dużo w Internecie i każdym tygodniu ciazy który przed sobą miałam. Dużo też dowiedziałam się z książek które dostawalam od gin . Na ten czas kiedy już jestem w 30 tc chciałabym wiedzieć jak najwięcej o macierzyńskim i wychowawczym ale z Internetu nic nie można ustalić bo różne artykuły są i nie wiadomo co jest prawda