reklama

Pysia29 i jej pytania

reklama
twardy nie raz Ci już pisałyśmy o zakładaniu nowych tematów.....ja na 100% na PW i podpisałam się MODERATOR, więc mogłaś do mnie napisać.
Chyba rejestrujac się na BB czytałaś regulamin.

Ja mam też dobry dzień..............ale ile mozna:confused:

no i dobrze wszyscy się już wypowiedzieli :-D a teraz wracając do tematu jak można zmienić nick??;-) o ile w ogóle można :-p

Kurcze wiecie co? Sory ale mam wrazenie ze czasem admini /moderatorzy na tej stronie troche "naduzywaja" swoich przywilejow atakujac innych, czesto nowych uzytkownikow forum. Drodzy modzi - jezeli nie wiecie jeszcze - nie kazdy sie lapie na tej stronie, pozatym kazdy ma prawo popelnic blad. Chyba ze jestescie nieomylni - no to sory. Dziewczyna ma problem i zamiast jej pomoc to pisze moderator " myslenie nie boli, opcja szukaj nie parzy"... brak slow...

rox czy stwierdzeniem, ze post wcale nie mial byc przyjemny mialas na mysli to, ze celowo chcialas obrazic uzytkowniczke i aby zrobilo jej sie zle/przykro, tak?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
użytkownik twardy nie jest nowym użytkownikiem forum, a użytkownikiem wielokrotnie ostrzeganym i napominanym o nie zakładanie bezmyślnych wątków

zatem icarium, musia05 nie martwcie się - rozumiemy wszystko, z chęcią pomagamy i raczej się nie wyzłośliwiamy, ale ciezko zrozumieć gdy ktoś nie potrafi pojąć co się sto razy powtarza... temat szerszy niż wam się zdaje

i to z mej strony byłoby na tyle :-)

reklama
hejka pezecież kobiety nie chorują na hemofilię z tego co mi wiadomo są tylko nosicielami genu odpowiedzialnego z chorobę, ale ujawnia się tylko u mężczyzn, choc tu mamy lepiej od nich.:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry