Mamy piątkę dzieciaczkówA ile Was jest teraz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamy piątkę dzieciaczkówA ile Was jest teraz?
Wow, u nas 4Mamy piątkę dzieciaczków
U nas właśnie sytuacja wygląda tak że za każdym razem trafiamy w okienko za pierwszym razemZazdroszczę Wam dziewczyny.....
jedni mają takie rozkminy inni zupełnie inne...
Z doświadczenia tego forum wynika, że nie tak łatwo zajść w ciążę
test w dniu spodziewanej i bedzie git. Chill![]()
Ja też zazdroszczę, bo ja z mężem nie będę juz miala. Moze autorka postu raczej sie chciala pochwalić. Tak odebrałam ten tematZazdroszczę Wam dziewczyny.....
jedni mają takie rozkminy inni zupełnie inne...
Z doświadczenia tego forum wynika, że nie tak łatwo zajść w ciążę
test w dniu spodziewanej i bedzie git. Chill![]()
PrzybijU nas właśnie sytuacja wygląda tak że za każdym razem trafiamy w okienko za pierwszym razemprzy porodzie każdego z dzieci .Panie położne zapraszały ponownie najdłuższy poród trwał 35 min a najszybszy zdążyłam wejść na łóżko i po wszystkim chyba matka Natura nas obdarowała w tym temacie chojnie
![]()
Najkrótszy był w czerwcu 29 dni reszta 32 34dni@ZwykłaJa ile dni wynosił Twój najkrotszy z ostatnich cykli?
Nie pochwalić nie raczej się wygadać odstresować bo mimo wszystko ogromna tragedia się nie wydarzy ale z drugiej strony strasznie mnie ta sytuacja stresujeJa też zazdroszczę, bo ja z mężem nie będę juz miala. Moze autorka postu raczej sie chciala pochwalić. Tak odebrałam ten temat