reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

raport medyczny- czyli nasze pociechy u lekarza

Aga.q a próbowałaś dawać młodemu osobno herbatke plantex....skuś się! my na początku też mieliśmy problemy z kupką a po tej herbatce było znacznie lepiej:tak:

Małpko - nie dawałam mu nic.
to był pierwszy raz jak Skrzat ''zapomniał'' o kupie i z braku doświadczenia nie wpadłam na żaden pomysł :-(

reklama
aga_q - no to faktycznie mieliście nie ciekawie :baffled: moja teraz robi średnio co 3 dni kupkę, a jak już zrobi to taką śmierdzącą, że hej! nie przejmuj się tą kupką, jakby Bartoszka bolał brzuszek to na pewno da znać ;-)

Kochane Szkrabki szybkiego powrotu do zdrówka życzymy!!!
A ja w Polsce zrobiłam "przegląd" Natalci bo tutejsi lekarze są do...
Diagnoza-Natalka rozwija się ponad swój wiek:-D Jedyne zmartwienie oprócz suchej skóry (skaza białkowa),to to jej znamie na szyi (naczyniak) okazało się,że Buba ma go w najgorszym miejscu jakim mogła tylko mieć bo fałdki szyjne wspomagają porost naczyniaka i ciągłe pocieranie powoduje pęknięcia i małe ranki:no::no::no: W przyszłym roku mamy skontakrować się z chirurgiem (Natalka jest jeszce za mała na narkoze) a na razie mamy to obserwować:baffled:

o rajciu ucałuj biednego Filipka ale po zastrzykach szybciej mu przejdzie.

Blania robi mi rzadsze kupki przez to ze ja biorę antybiotyk bo mnie też przeczyściło.

klaudia011 wyściskaj Filipka niech szybko zdrowieje

My jesteśmy po kontroli u ortopedy wszystko w porządku na szczęście:-) Kolejna wizyta za trzy miesiące

klaudunia trzymamy kciuki za szybkie wyzdrowienie - niestety na każde z naszych dzieciaczków przyjdzie kryska i w koncu zachoruja na jakies grypsko czy inne cholerstwo. Czasem trudno byc Mamą...

reklama
oj dziewczyny niech wam pociechy zdrowieją jak najszybciej i nie chorują ....:nerd:

a ja mam pytanie z innej beczki... odnośnie szczepionek. Filipek jest przeterminowany ze szczepionkami. tzn. w uk szczepią od 8 tygodnia a ja poleciałam z nim do Polski ok 7 tyg. i zaszczepiliśmy się na wzwb i p/gruźlicy (tych wogóle tu nie uznają:angry:- a coraz więcej gruźlików) no i mam go szczepic teraz potrójną i polio i pneumo. lekarka w polsce kazała odczekac 4 tygodnie od ostatniej wzw no i nastepny tydzien idziemy. tylko pielęgniarka powiedziała, żeby obserwowac wklcie po bcg. juz dwa miesiące minęły a on cały czas śladu nie ma żadnego, nic mu się nie ropiło i blizny też nie ma.... no niby dobrze ale nie powinno po 6 tygodniach wystąpic zabliźnienie? albo ranka chociaż... tylko małe prawie niewyczuwalne zgrubienie jest...jak to u Was wyglądało?
i pytanie do mam z uk można tu szczepic p/rota?? bo jeszcze się nie dowiadywałam i ile kosztuje??:cool2:

Do góry