reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ratunku, co robić!? czyli choroby, lekarstwa, alergie, ulewanka, nietypowe kupki itd.

reklama
Tak, jej wygląda na inf. a;e to już ponad tydzien.... ors i dicoflor czyli to co dostawał plus skierowanie na badanie moczu. Nie wyklucza alergii. Tak małe dziecko bez owoców max dzień dwa, więc już mamy podawać, ale nie drobnopestkowe.
dziś 2 kupy ładne plastelinki pomarańczowe a trzecia brzydka i znów pasmo cuchnącego śluzu- sorki za opis:sorry2:

dziewczyny od soboty codziennie rano Mati ma temper 36,8-36,9 wiem ze to nawet nie jest stan podgoraczkowy ale czy to cos moze zwiastowac? pozniej w ciagu dnia ma normalna 36,6 a nawet nizej 36,4
Normalnie wychodzimy na spacery, mam nadzieje ze nic z tego nie bedzie

dubeltówka w nocy Mati śpi tylko w bodziaku i spodenkach no i oczywiscie prawie odkryty chyba ze sie obudze i go prykryje
a temp mierze na czole

kati w sobote siedział u mnie kolanach ja miał taka goraca rączke i mu zmierzyłam no i miał 36,8 potem w dzień juz normalnie i teraz jakos tak sprawdzam czy codziennie tak jest czy tylko wtedy w sobote tak było no i okazuje sie ze co dzien sie to powtarza

nigdy wczesniej mu co dzień nie mierzyłam

Ostatnia edycja:
trzeba odpuscic i zyc dalej bez mierzenia :)

może zęby idą albo sie zgrzał gdzieś :)

ja dopiero mierze mlodemu jak jest marudny i zazwyczaj wtedy ma 38.5 39 wtedy ryk w niebogłosy jest zero picia, spania niczego :(

a tak o matulu ja nawet sobie w chorobie zapominam mierzyć:sorry2: pani dzis pyta ile beni miał gorączki - szczere zapomnialam jej zmierzyc ale widzialam ze jest ciepły nienaturalnie słania sie wiec musiał miec z 37.5

reklama
Do góry