• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ratunku

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziś znowu muli. Wieczorem mialam jakieś dziwne uczucie zimna. Porostu byłam pod kołdrą a było mi na Maxa zimno
Tez tak miałam czasami i nie byłam w ciąży , więc sobie nie wkręcaj bo zaraz powiesz że kichanie to objaw ciąży , zrób test lub badanie krwi i bedziesz wiedzieć , i nie rozumiem tego że mąż chce bez zabezpieczenie mówi się wtedy że nie bo nie chcesz mieć dzieci , a jak tego nie rozumie to trudno , sex to akt miłości a nie zmuszania i wywierania presji bo bez gumki lepiej

Cześć kochane dzisiaj dalej mnie muli do tego odbija mi się takim kwaśnym póki co innych objawów brak
Im dłużej będziesz o tym myślała i się na tym skupiała tym będzie gorzej, wmówić sobie można na prawdę wszystko. Nawet jeśli byłabyś w ciąży to ZA WCZEŚNIE na takie objawy, pojawiają się one zazwyczaj później. Jak chcesz mieć 100% pewność to leć na badanie z krwi i nie będziesz miała wątpliwości. Koszt około 40-50 zł i święty spokój a tak to wpędzisz się jeszcze w jakąś nerwicę i zeschizujesz. 🤷‍♀️

Cześć kochane dzisiaj dalej mnie muli do tego odbija mi się takim kwaśnym póki co innych objawów brak
Poważnie będziesz wypatrywać objawów zamiast zrobić test w laboratorium albo nasikać na taki, który możesz kupić w każdej drogerii ???

Ryzyko ciąży znikome. Może się zatrułaś a może to zgaga.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry