Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja wtedy(teraz ma 3,5 miesiąca) 5-cio tygodniowa córcia będąca na NAN1 dostała niewinnej biegunki, leczonej przez pediatrę kleikiem ryżowym i Smectą. Po kilku dniach pojawił się intensywny śluz w stolcu i żywa krew, oczywiście kupy nadal wodniste oddawane nawet do 12 razy na dobe!trafiliśmy na Pogotowie gdzie przepisano nam Nutramigen i oddelegowano z kwitkiem do domu każąc dalej podawac smectę. Po kilku dniach kiedy krwi było już tak dużo, że oczy bielały dostaliśmy skierowanie do miejskiego szpitala, tu oczywiscie po doprowadzenie mojego dziecka do skraju wyczerpania po 4 dniach odesłano wlasnie do kliniki gastroenterologicznej do Wrocławia. Tam okazało się, że moja córcia ma tak silną alergię pokarmową (u mnie w szpitalu straszymi mnie, że to moga być wrzody, polipy a nawet jakiś nowotwór jelita!!!) . Od razu wprowadzono Bebilon Amino (stosowany w ciężkich alergiach pokarmowych). Pani Profesor, która leczyła moja córkę mowila, że NAN nie jest mlekiem polecanym przez dietetykow jak i gastroenterologow, a nawet odradzaja stosować. Baaardzo często uczula dzieci i przez to, że jest podawany dzieciom jeszcze bardziej pogarsza stan. Juz lepsze jest Bebiko. Wiadomo, że każde dziecko inaczej toleruje to czy tamto, każdy organizm jest inny, ale lepiej zapłacić więcej i kupić mleko lepsze. Wg statystyk tejże kliniki 95% dzieci które trafiają do nich to dzieci karmione NAN-em. Położna także mowila mi, że lepiej nie stosowac NANa bo to tani bubel i nie ma dobrych opinii, ale co tam, ja wychodziłam z założenia, że skoro dziecko ma dobre kupki, je ze smakiem i ładnie przybiera na wadze to po co zmieniać. Teraz już wierze wielu opiniom, że NAN to pasqdztwo i będę omijała je wielkim łukiem, to cichy "zabójca", który dopiero po 4 tygodniach stosowania dał znać, że nie jest przyswajalny
Nie wiem jak to jest w przypadku NAN tych specjalistycznych-droższych, wszystkie opinie które przytoczyłam dotycza zwykłego NAN-a 1 za 9,20 zł!