• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Retinopatia

reklama
Boze, jak ten czas szybko leci!!! Dawno mnie tu nie bylo.
MILLER, wydaje mi sie, ze tak niedawno widzielismy sie na Mikolajkach w Katowicach (nie wiem czy pamietasz :-)). Moj syn raczkowa, Wasz podsypial w ramionach Twoich lub Twojej zony... A teraz moj we wrzesniu idzie do przedszkola i goni jak maly powicherek, a Twoj to tez juz duzy mezczyzna.
Mamusie i Tatusiowie Wczesniaczkow, jest nieraz ciezko, ale sami widzicie, ze moze byc dobrze, ze wszystko sie pouklada i choc dzieci nasze wymagaja wiekszej troski, to niczym szczegolnie nie beda sie wyrozniac od rowiesnikow. Zycze powodzenia nam wszystkim i naszym wczesniaczkom.

Hej samotna mamo .
Teraz rzadko juz tu zaglądamy, ty chyba też.
My pamiętamy mikołajkowe spotkanie , Ty chyba mniej ;) było to w Krakowie w radio Kraków :) .Dziekujemy ,że sie odezwałaś :) wklej jakies zdjęcie Kacperka.
Pozdrawiamy serdecznie :)

Witamy...
Juz w zasadzie nie odzywamy się na tym forum,ale czytamy co piszą inni i przeżywamy razem z nimi ich smutki, mając takie same doswiadczenia.
chcielismy tylko wkleic kilka zdjęć naszego wcześniaczka-łobuziaczka :)

Jako gościa weselnego.....

w pląsach z babcią.....

może jako przyszłego pilota.....

nawet dużych samolotów...

lub mysliwców..:)

Pozdrawiamy wszystkich serdecznie :)

Witam!
Mam tez wczęniaczka z retinopatia ale 5 stopnia jesteśmy juz po 4 operacji w geisfwaldzie i szykujemy sie do nastepnej, szczegóły na naszej stronie STOP RETINOPATIA Prosze napisac jakiej firmy i gdzie kupił Pan soczewki dziecku,mam nadzieję że tez bedą potrzebne. Pozdrawiam wszystkich.

Witaj Irmo.
Już raczej rzadko zaglądamy na to forum, pewnie dlatego,że minął juz nasz najgorszy czas , mamy nadzieję,że i inni rodzice tez niedługo przestaną sie martwić o swoje pociechy ;)
Nasz maluch mial retinopatie 2-go stopnia.

Używamy soczewek CibaVision Night&day. Pawełek nosi je codziennie przez 13h.Zawsze zakłada je bez problemu choć czasem ma swoje humory :), dawniej nosil okulary lecz soczewki lepiej korygują wade wzroku. jedna jest -3.00 o drugo -10.00. Soczewki kupujemy w optyku i tam dobrali nam parametry soczewek.
Właśnie za 2 tyg. jedziemy do Kliniki na kontrole oczek więc jak cos będziemy wiedziec to napewno napiszemy.
Pozdrawiamy małą Aishe i życzymy jak najlepszych wyników.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry