reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Malenia tez o tej myslałąm ale jednak wybrałam FP:tak: i tez za kaske od gości. Teraz mały tez dostał kolejne pieniazki i mamy cos mu za to kupic tylko co:confused::confused::confused: Tak myslałam o jakims pałąku do wózeczka + jakas fajna zabaweczke:confused: Nie wiem sama za duzo tego wszystkiego:tak:
Mate mam po laurce, Hustawke ma, stoliki edukacyjne mam po Laurce. Moze wy cos podpowiecie? Jak macie jakas fajna zabaweczke tzn cos co podoba sie waszym dziecia dajcie linka:-p

Malenia tez o tej myslałąm ale jednak wybrałam FP:tak: i tez za kaske od gości. Teraz mały tez dostał kolejne pieniazki i mamy cos mu za to kupic tylko co:confused::confused::confused: Tak myslałam o jakims pałąku do wózeczka + jakas fajna zabaweczke:confused: Nie wiem sama za duzo tego wszystkiego:tak:
Mate mam po laurce, Hustawke ma, stoliki edukacyjne mam po Laurce. Moze wy cos podpowiecie? Jak macie jakas fajna zabaweczke tzn cos co podoba sie waszym dziecia dajcie linka:-p

może taki pałąk? fajny, koleżanka ma Tiny Love PALAK LUK TROPIKALNY PROMOCJA (482945610) - Aukcje internetowe Allegro

a to jest dresik ktory Rafalek dzisiaj dostal od Kasi:) jeszcze dzisiaj przyszly z allegro body i polspiochy a jutro przyjdzie paka od dorotybatko.
Czarna ty juz chyba wszystko masz:szok:;-)

Załączniki

• IMG_0084.jpg
    IMG_0084.jpg
    443,2 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_0085.jpg
    IMG_0085.jpg
    586,9 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_0086.jpg
    IMG_0086.jpg
    496,8 KB · Wyświetleń: 25
Asia śliczny ten dresik.
Co do moich zabawek tak to jest jak sie ma małe dziecko:tak: Dlatego teraz mały przewaznie dostaje kase i mamy sami kupowac:-p

Marlena, sper karuzelka, mam podobno i moja mala tak sie do niej przyzwyczaila ze w nocy po jedzeniu jak ja odloze do lozeczka to tylko na nia patrzy zebym jej wlaczyla:tak:

Czarna
fajny pomysl z tym palakiem, musze sie rozejrzec czy u nas jest cos podobnego i z ta kaska tez fajnie, ty wiesz najlepiej czego mala jeszcze nie ma.

Blond
super ubranka, to pewnie juz na wiekszy rozmiar.Ja kupuje juz na 68 ale wiekszych jeszcze nie mam.

reklama
Jakbyście chciały taniej kupić taki pałąk do wózka to można trafić fajne okazje z używanych na Allegro - ja się właśnie rozglądam za takim, chyba, że ktoś będzie nam chciał prezent zrobić.

A i wybraliśmy sobie na prezent chustę http://www.sling.com.pl/sklep/?p=productsMore&iProduct=108&sName=chusta-nati-(savanna,standard)
Tak to pewnie by nam było kaski szkoda, a zawsze chcieliśmy dla Małej coś takiego.

Co do ciuszków to ja prawie wszystkie kupuję w ciuchlandach - naprawdę można trafić super markowe (np. pajacyki Mothercare, które kosztują po 70zł, a ja kupuję po max.3zł) i niezniszczone rzeczy. Tak to bym wydała fortunę, a mam swoje dwa sklepiki i małym kosztem zapełniłam całą szafę (większość jeszcze w czasie ciąży) i mam sporo rzeczy już na lato, a jak coś fajnego znajduję to już nawet na 1,5-2 lata kupuję.Wczoraj też dostałyśmy super kombinezon (też z ciuchów, ale nowy C&A) od mojej cioci, ale na przyszły rok będzie dobry dopiero.

Ostatnia edycja:
Do góry