reklama
blond_20
Czarownica
ja te male tez w lumpku kupowalam w wiekszosci ale teraz na tej pieknej wsi nie mam jak.musialabym jechac do jakiegos miasta ale jak to teraz zrobic:/wiec ukochane allegro pozostaje
blond_20
Czarownica
AGMI CZAPKI CZAPKA ZIMOWA + SZALIK CIEPŁA 40 - 44 (483130243) - Aukcje internetowe Allegro
dzisiaj sie obudzilam ze nia mam zadnej ciplejszej czapki do wozka na zime!!!i kupilam.wiecie co jak moglo mi to umknac....na pierwsze spacery zaloze mu chyba 2 grubsze bawelniane no bo nie mam...chyba ze u na drutach zrobie.ale pewnie mi jakas pokraczna wyjdzie....
dzisiaj sie obudzilam ze nia mam zadnej ciplejszej czapki do wozka na zime!!!i kupilam.wiecie co jak moglo mi to umknac....na pierwsze spacery zaloze mu chyba 2 grubsze bawelniane no bo nie mam...chyba ze u na drutach zrobie.ale pewnie mi jakas pokraczna wyjdzie....
Blond - ja bardzo grubej nie kupowałam, ale zakładam cienką bawełnianą i na to dopiero grubszą trochę, bo inaczej się zsuwała. A na to kapturek od polarkowej bluzy i kaptur od kombinezonu i wydaje mi się, że tak jest ok ?(te kaptury i tak za bardzo nie przylegają).
Ale wczoraj dzwoniła moja Babcia i chce prawnuczce zrobić czapeczkę na drutach, więc może będziemy miały i taką naprawdę ciepłą. Tylko czytałam, że wełna uczula, więc nie wiem z czego tą czapkę zrobić.
A macie jakieś śpiworki do wózka? Bo ja nie kupowałam i takiego bardzo ciepłego koca też nie mam? Jak ubieracie na spacer i czym przykrywacie?
Ale wczoraj dzwoniła moja Babcia i chce prawnuczce zrobić czapeczkę na drutach, więc może będziemy miały i taką naprawdę ciepłą. Tylko czytałam, że wełna uczula, więc nie wiem z czego tą czapkę zrobić.
A macie jakieś śpiworki do wózka? Bo ja nie kupowałam i takiego bardzo ciepłego koca też nie mam? Jak ubieracie na spacer i czym przykrywacie?
Tak sobie myślę, że chyba cos takiego Hania znajdzie pod choinka;-)
MATY MATA EDUKACYJNA 4 rodzaje BABY MIX zabawki (480990995) - Aukcje internetowe Allegro
MATY MATA EDUKACYJNA 4 rodzaje BABY MIX zabawki (480990995) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Dziewczyny, a miałyście te pasy ściągające na brzuch ?? Mi już sporo zmalał, ale i tak sporo mam takiej skóry niefajnej...i nie wiem czy pas coś by pomógł czy nie.... Ćwiczyć brzucha chyba jeszcze nie można nie ??
mój już mały, ale skóra została też
ćwiczyć chyba można po 6tyg... co do pasa jakoś nie jestem do niego przekonana
Podziel się: