reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Malena ładny dywanik:tak:
Dorota nosidelko fajne, ja nie mogę używać ani nosidełka ani chodzika bo Lenka miała podwójne pieluchy gdyż jedno bioderko było na granicy normy, zresztą z Karolinką było tak samo:tak:
Tyle różnych, fajnych zabawek jest dla dzieci a im więcej ich mają tym szybciej się nudzą:tak::tak:

reklama
Dorotka- fajne to nosidełko!!

dziewczyny....jakie zabawki się u Was najbardziej sprawdzają ?? Szymek ma dopiero 4 miesiące i tydzień, a już się wszystkim nudzi !! ledwo zacznie bawić się grzechotką to już za 10 minut nią rzuca i jak mu ją na nowo podaję to jest wrzask... no to inna zabawka..10 minut, rzucona i wrzask... grrrrr... Może macie jakieś sprawdzone zabawki?? z góry dzięki!!
Jedynie noszenie na ramieniu i na samolocik go nie nudzi, no ale bez przesady!!
My mamy coś takiego. Nie identyczne ale podobne i mały jest w niebowzięty. Mały dostał pod choinke i jeszcze mu sie nie znudziała. I pewnie będzie jeszcze długo służyć bo to i dla stsrszych dzieci sie nadaje
Little Tikes interaktywny OGRÓDEK ZABAW 5 w 1 HIT (577317081) - Aukcje internetowe Allegro

albo coś takiego
NOWY LITTLE TIKES 160F MUZYCZNY OCEAN 2009 + BONUS (578393076) - Aukcje internetowe Allegro

No ale czy korzyść edukacyjna dla dziecka jest na tyle duża, że można ryzykować nerwicę matki? ;-)
Naprawdę te ogródki dają radę?

My tez mamy taki ogrodek i Oli stasznie go lubi A ja mam chwile spokoju Tzn slucham jak melodyjki graja :-)

A apropo zabawek Oli pcha wsio do buzi co jest tylko w jej zasiegu I jak cos trzyma (zabawke,gryzak ) i gryzie to ,to za chwile sie wscieka ze nie moze tej calej zabawki wlozyc do buzi Tak sie denerwuje Moja mala terrorystka ze musze Jej zabrac ta zabwake i tak jest ze wszystkim

My też mamy ten ogródek i Macio potrafi się nim bawić bez przerwy godzinę albo i dłużej. Mój K zakleił tylko w nim plastrem głośniczek bo strasznie głośno to grało i teraz jest o wiele lepiej.

Aniaaa ulubiona zabawka mamaaaaaaa

a co do ogródka to Kamiś też go przestawia:) i tez mamy zaklejony glośnik taśmą:)

reklama
A apropo zabawek Oli pcha wsio do buzi co jest tylko w jej zasiegu I jak cos trzyma (zabawke,gryzak ) i gryzie to ,to za chwile sie wscieka ze nie moze tej calej zabawki wlozyc do buzi Tak sie denerwuje Moja mala terrorystka ze musze Jej zabrac ta zabwake i tak jest ze wszystkim
U nas też wszystko ląduje w buzi ale najfajniejsze są palce rodziców, może też być broda lub policzek mamy:rofl2:
Można wtedy ssać, gryźć i ślinić

Do góry