reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Czarna ja ostatnio Maciowi kupiłam za 9,90 fajny komplecik w Pepco. Fajne ciuszki na lato tam są dla maluszków.
Mi by się w sumie przyda cienki dresik...bo ma dużo sukienek na lato;-) a dresik na chłodniejsze letnie dni;-)
Weszłam niedawno do pepco ale było tam tak gorąco ze musiałam wyjsc bo nie dałam rady:sorry2:

reklama
Dziewczyny widze że dużo zamawiacie na allegro, może mi któraś powiedzieć jak zamawiać i jak płacić i w ogóle wszystko na ten temat bo jestem zielona:-( a co jak przyjdą ciuchy inne niż zamówione albo w złym stanie:confused:

Dziewczyny widze że dużo zamawiacie na allegro, może mi któraś powiedzieć jak zamawiać i jak płacić i w ogóle wszystko na ten temat bo jestem zielona:-( a co jak przyjdą ciuchy inne niż zamówione albo w złym stanie:confused:

Po pierwsze trzeba sie zarejestrowac. Płace przelewem przez interet, ale można też wypisac kwit na poczcie albo prosić zeby płatnosć była przy odbiorze. Kupuje juz kilka lat i tylko raz zdażyło się że przyszło cos innego niz zamawiałam. Odesłałam towar na koszt sprzedajacego a ten ppnownie mi wysłał to na co czekałam. Mase rzeczy już kupiłam przez allegro od zmywarki do skarpetek dla Hanusi;-)

ojjj to musze gnac do pepco:-p:-p:-p

Ewelka trzeba sie zarejestrowac w ciagu 2 tyg dostaniesz list aktywacyjny. A potem robisz zakupki:-p Co do płatności to wszystko zalezy od sprzedajacego jakie ma formy wybrane czy z góry (przelewem) czy przy odbiorze:tak: Co do jakości to wiadomo jakies tam ryzyko jest:cool2: ale jak kupujesz nowe rzeczy u sprawdzonych sprzedawców zawsze mozna sie dogadac do ewentualnej reklamacji czy tez zamiany.
Jak narazie ja nie narzekam na taka forme zakupów:-D

Dzięki dziewczyny czyli najpierw się musze zarejestrować a potem czekać na ten list, myślałam że od razu moge robić zakupy po zarejestrowaniu. Dzięki i napewno coś zamówie bo jest dużo taniej jak w sklepie a wiadomo że dzieciaki szybko rosną, zwłąszcza że małej już nie ubiore ciuszków po braciszku bo by troszke śmiesznie wyglądała:-D, no chyba że w domu jak chodzi to co innego:tak:

Mi przewanie nie chce się chodzic i szukac czegoś fajnego...odpalam allegro raz dwa coś znajduje co mi do domu doniosą;-)

Dla przykładu wklejam fotki rzeczy które tam kupiłam

Załączniki

• 100_3017.jpg
    100_3017.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 29
  • 100_3018.jpg
    100_3018.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 30
  • 100_3019.jpg
    100_3019.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 30
  • 100_3021.jpg