Jak pogoda dopisze któregoś dnia to jesteśmy z Maciem chętni na spotkanie. Dojadę autem na tarchomin a na plac wilsona najwyzej podjadę autobusem.Żoliborz, więc nie tak daleko od Tarchomina, możemy się umówić na Placu Wilsona, dojdę sobie piechotką
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
I ja do Biedrony muszę się wybrać.
Takie bodziaki z krótkim rękawem na lato jak znalazł, bo pieluszka, bodziak i do wózka jak będzie gorąco.
Takie bodziaki z krótkim rękawem na lato jak znalazł, bo pieluszka, bodziak i do wózka jak będzie gorąco.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KAKA moja jak nie zapomni jak sie Turla to wychodzi pozate puzle I laduje na golej podlodze
Nie zamiezam kupowac dywanow Trudno bedzie na podlodze A dywanow nie chce bo moj pies strasznie duzo siersci zostawia Wole pozamiatac lub umyc podloge niz sie z dywanem bawic
No to i ja sie musze do biedronki wybrac :-)
Nie zamiezam kupowac dywanow Trudno bedzie na podlodze A dywanow nie chce bo moj pies strasznie duzo siersci zostawia Wole pozamiatac lub umyc podloge niz sie z dywanem bawic
No to i ja sie musze do biedronki wybrac :-)
to troche poczekałaś, czekamy na fotki :-)u nas nowy dywan juz leży, wkońcu się jego doczekałam- aż miesiąc
u nas nowy dywan juz leży, wkońcu się jego doczekałam- aż miesiąc
A foty gdzie czarownico???
malena81
mamusia październikowa 08
to troche poczekałaś, czekamy na fotki :-)
ja już czekam 6 tygodni

Ale nie mieli na magazynie i muszą "wyprodukować"

reklama
Podziel się: