reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Lili o tym samym dziś myślałam no i zastanawiam się nad zrobieniem sama torciku, bo te kupne jakoś do mnie nie przemawiają.
Apropo zakupów to ja wczoraj kupiłam młodemu takie pofalowane sztućce no i kilka bodziaków - zaraz zabieram się za porządki w jego ciuszkach, bo mi chłopaczek rośnie a niektóre bluzeczki są za małe już.
Apropo zakupów to ja wczoraj kupiłam młodemu takie pofalowane sztućce no i kilka bodziaków - zaraz zabieram się za porządki w jego ciuszkach, bo mi chłopaczek rośnie a niektóre bluzeczki są za małe już.
malena81
mamusia październikowa 08
Ja już od dłuższego czasu polowałam na jeździk/ rowerek i nie mogłam się zdecydować.
W końcu postanowilismy kupić tak bardziej rzyszłościowo ten rowerek:
ROWEREK HAUCK 3 KOLORY+ATESTY, PROMOCJA-MAX!!! (717573727) - Aukcje internetowe Allegro
A ponieważ ma solidne pasy, można Izunię już niedługo powozić.
Jeszcze chciałabym kupić to:
HIT FIRMOWY MULTI MAGICZNY PCHACZ MY BABY+GRATIS (706874457) - Aukcje internetowe Allegro
Ale zobaczymy jak z kasą będzie
W końcu postanowilismy kupić tak bardziej rzyszłościowo ten rowerek:
ROWEREK HAUCK 3 KOLORY+ATESTY, PROMOCJA-MAX!!! (717573727) - Aukcje internetowe Allegro
A ponieważ ma solidne pasy, można Izunię już niedługo powozić.
Jeszcze chciałabym kupić to:
HIT FIRMOWY MULTI MAGICZNY PCHACZ MY BABY+GRATIS (706874457) - Aukcje internetowe Allegro
Ale zobaczymy jak z kasą będzie
magdziunia
Październikowa Mama'08
Fajne i pomysłowe Malenko a Izuni napewno się będzie podobało - ja może porozglądam się za czymś konkretnym.
Ten rowerek jest super, bo ma szelki - ja do swojego muszę dokupić :-(
malena81
Fajne i pomysłowe Malenko a Izuni napewno się będzie podobało - ja może porozglądam się za czymś konkretnym.
Mnie urzekło w nim to, że to taki "prawdziwy rower".
Ma amortyzację, hamulce i nie jest cały z plastiku.
Nie mogę patrzeć na te kolorowe co teraz ich pełno na ulicach.
A to żaba, a to myszka miki...
Może to i się dziecku podoba, ale mam wrażenie, że przy pierwszy zakręcie kółko odpadnie....

Malenko rowerek pierwsza klasa wydaje się być naprawdę solidny, pewnie posłuży Izuni dłużej niż jeden sezon :-)
Co do pchacza my mamy taki:
FISHER PRICE CHODZIK JEŹDZIK RYCZĄCY LEW L4511 (715869573) - Aukcje internetowe Allegro
Alicja go uwielbia :-)
FISHER PRICE CHODZIK JEŹDZIK RYCZĄCY LEW L4511 (715869573) - Aukcje internetowe Allegro
malena81
Malenko rowerek pierwsza klasa wydaje się być naprawdę solidny, pewnie posłuży Izuni dłużej niż jeden sezon :-)
No ja mam nadzieję, że ze trzy latka

Super ten lew! Też się nad nim zastanawiałam, nawet licytuję używanego.
Ale tylko jak będzie tanio to go wezmę

Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
My mamy 2 jezdziki :-)
Ten niedawno kupilismy: FISHER PRICE HIPOPOTAM JEZDZIK+KLOCKI SENS NR1261 (685185641) - Aukcje internetowe Allegro i Rafałek juz przy nim ładnie smiga, ale tylko w jedna strone bo skrecic albo zawrocic nie umie jeszcze :-) he he
A taki dostalismy juz na gwiazdke, ale do chodzenia jakis mało stabilny: JEŹDZIK dwa wzory do wyboru - WYSYLKA w 24 godz. (711742566) - Aukcje internetowe Allegro
Ten niedawno kupilismy: FISHER PRICE HIPOPOTAM JEZDZIK+KLOCKI SENS NR1261 (685185641) - Aukcje internetowe Allegro i Rafałek juz przy nim ładnie smiga, ale tylko w jedna strone bo skrecic albo zawrocic nie umie jeszcze :-) he he
A taki dostalismy juz na gwiazdke, ale do chodzenia jakis mało stabilny: JEŹDZIK dwa wzory do wyboru - WYSYLKA w 24 godz. (711742566) - Aukcje internetowe Allegro
ppatqa
Październikowe mamy'08
JEŹDZIK chodzik PCHACZ FISHER PRICE (715406679) - Aukcje internetowe Allegro my mamy ten po chrześniaku i młody za nim zasuwa, na dywanie i trawie suuper, na początku uciekal mu za szyko na panelach i płytkach ale już to też opanował, zresztą chodzi z krzesłem, pudełkiem na zabawki i samochodzikiem swoim
reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Hehe Rafałowi tez najpierw uciekał, ale potem to opanował i albo biegnie za nim albo hop na kolanka, zeby sie nie wywrocic :-) he he
A chodzi tez przy swoim chodziku :-)
A chodzi tez przy swoim chodziku :-)
Podziel się: