reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Jejku ja nie mam zielonego pojęcia co małemu kupić na roczek:szok::szok::szok::szok: Marzy mi sie taki fajny samochodzik akumulatorowy ale :
1) brak miejsca w domku
2) brak miejsca w domku
3) brak miejsca w domku
Jeździk mamy, rowerek mamy i pełno różnych zabawek:nerd:
Moze zbiore kase i kupie mu jakieś fajne łózko do spania:-p albo dam do zrobienia takie z pianki składane:confused: Sama nie wiem:no:

reklama
Ja już od dłuższego czasu polowałam na jeździk/ rowerek i nie mogłam się zdecydować.

W końcu postanowilismy kupić tak bardziej rzyszłościowo ten rowerek:
ROWEREK HAUCK 3 KOLORY+ATESTY, PROMOCJA-MAX!!! (717573727) - Aukcje internetowe Allegro
A ponieważ ma solidne pasy, można Izunię już niedługo powozić.

ja tez mam zamiar kupic ten rowerek, ale widzialam go na przecenie w Baby Maxxie we Wroclawiu (Bielany) taniej.... Rzeczywicie jest bardzo fajny i mao plastikowy, ale co do szelek: dziecko musi juz samo dobrze siedziec i sie asekurowac, bo nie sa stabilne, tzn przesuwaja sie.... Ale w sam raz dla naszych maluchow na wiosne :)

Czarna ja mam podobny problem, bo też bym zrobiłą w rodzinie zrzutę na takie cudo dla dzieciaków. U nas w bloku jest kilka takich wynalazków, ale skąd miejsce i jak pomyslę o kłótniach kto pierwszy, to mi na razie mija.
A Bartek pewnie na pierwsze urodziny dostanie garaż. Jakoś konkretnie jeszcze nie myślałam.

U nas Babcia z dziadkiem kupuja niuni SANKI takie fajne z uchwytem jak w wozku Z taka roczka Sanki akurat beda na ta pore :-)

A ja planuje albo sama albo z chrzestna sie zlozyc na Pozadne ZLOTE KOLCZYKI coby miala na kilka lat Uszka sa przebite wiec i jakies fajne kolczyki by sie przydaly :tak:

ja tez mam zamiar kupic ten rowerek, ale widzialam go na przecenie w Baby Maxxie we Wroclawiu (Bielany) taniej.... Rzeczywicie jest bardzo fajny i mao plastikowy, ale co do szelek: dziecko musi juz samo dobrze siedziec i sie asekurowac, bo nie sa stabilne, tzn przesuwaja sie.... Ale w sam raz dla naszych maluchow na wiosne :)

No nie każdy ma blisko na bielany :baffled:

Czarna ja mam podobny problem, bo też bym zrobiłą w rodzinie zrzutę na takie cudo dla dzieciaków. U nas w bloku jest kilka takich wynalazków, ale skąd miejsce i jak pomyslę o kłótniach kto pierwszy, to mi na razie mija.
A Bartek pewnie na pierwsze urodziny dostanie garaż. Jakoś konkretnie jeszcze nie myślałam.

Jaki garaż? :confused:

Hemmmmm a my zapewne kupimy mlodemu jakies pierdoly;-) Wszystko ma,bo i rowerek, chodzika pchacza, konika na biegunach, z pomysl czarnej tez odpada bo jest quad po zosi, kolczyki odpadaja z wiadomych powodow:-)takze mamy problem:baffled: Ostatnio wzielismy go do sklepu i sam wybral sobie zabawke:tak: i chyba tak zrobimy na roczek;-)I tak sadze ze dziecko bedzie zadowolone zkazdej pierduly a te najwczesniejsze prezenty sa bardziej dla rodzicow:-D Dla stasiula najelepszymi zabawkami sa puste pudelka a zabawa to szperanie w szufladach:rofl2:

No tak a później chłopaczki zażyczą sobie np. kolejkę a tak naprawdę to bawić nią się będą tatusiowie :-D:-p

Ja też uważam, że w tym roku to każdy drobiażdżek ucieszy malucha.

Za to za rok albo później to się zacznie :szok::-D

Dorota my dla Laury mamy takie sanki z rączka do prowazdenie i dodatkowo na oparciu i pod tyłkiem jest taka gąbka obita:tak:

Magdasf fakt masz racie ze nasze dzieci beda sie cieszyć z kazdej pierdołki ale szczerze mam już pełno takich pierdołek:-p:-D:-D

reklama
Malena bo nie podobaja mi sie chlopcy w kolczykach;-):-p:-p:-D
Czarna mlody tez ma tych ******* i pierdulek w trzy i troche, ale jedna w ta czy tamta to juz zadna jak dla mnie roznica;-) Bardziej by mnie (hahaha) zadowolilo zamiast mega zabawki nowy kombinezon i buty na zime dla niego:tak::rofl2:

Do góry