reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Pewnie to:
GĄSIENICA GAWĘDZIARKA #FISHER PRICE# MÓWI W J.P (717260307) - Aukcje internetowe Allegro

Ja to czesto w sklepach widze:
FISHER PRICE KSIĄŻECZKA RYMOWANKA HIT (719618379) - Aukcje internetowe Allegro
Kolezanka ma i Rafał sie nawet zainteresował, ale to pewnie tylko chwilowe by było. Tak jak tym misiaczkiem przytulaczkiem, jeden dzien super zainteresowanie, a teraz lezy w koncie łózeczka... No ale moze Rafał troche za mały...
Chociaz u niego wszystkie zabawki to sa na 5 min, a najbardziej lubi to czego mu zabraniam... Czyli np. gryzienie moich klapek, butów, łapanie psiej piłki lub takiej kosci sznurowej i wszystkiego rodzaju butelki, pudełka itd.

A to mi sie podoba:
FISHER PRICE K8844-C PILECZKOWA ZYRAFA ZJEZDZALNIA (710721465) - Aukcje internetowe Allegro

A te zestawy Wadera tez fajne, ale raczej na roczek jeszcze nie...

Ostatnia edycja:
Martynka1978 fakt, że może na roczek to za szybko taki parking, ale auto do ciągnięcia na sznurku albo taka ogromna wywrotka z klockami już jest ok. Ja mam taki sam kłopot jak dziewczyny ze starszymi dziećmi, bo po Martynie są jeszcze zabawki, dlatego patrzę trochę na wyrost. Kolejny kłopot będzie na święta :baffled:, bo w sumie szybko przyjdzie.

Malena ja tez myślałam o takim domku;-) Tylko mi marudzą naokoło, ze to jeszcze za wcześnie...

Za to sprzedałam kilka rzeczy na allegro po Hance: przewijak, leżaczek, podgrzewacz i za to chyba kupie drugie krzesełko do karmienia. Hanka jeździ do mamy i brakuje jej kilku rzeczy.

reklama
W sumie jak dla mnie to jest mało zabawek na pierwsze urodziny, bo na niektóre z przedziału dzieci są już za mądre, a do niektórych jeszcze dużo czasu minie zanim bedą ok.
Pamiętam, że Martyna dostała domek teletubisiów TELETUBISIE DUŻY DOMEK TELETUBISIÓW, KRAKÓW (721266191) - Aukcje internetowe Allegro
i on jest na prawdę fajny. Bartek zaczyna się nim też bawić. Każdy ma swój komplet "ludzików" i ostatnio nie ma o to kłótni. Dostała też klocki takie większe i bardziej my się nimi bawilismy, ale ona uwielbiała psuć, to co zrobiliśmy.
Polecam też te organki PIANINKO ORGANKI WIELOFUNK. SIMBA TANIA WYSYŁKA ! (717699880) - Aukcje internetowe Allegro
działają do dziś i mają mnóstwo fajnych funkcji i dźwięków.
Dostała też swoją pierwszą lalkę i nawet się nią interesowała.
Dla chłopaków polecam samochody tonka. One są zrobione z takiej grubej gumy i praktycznie niezniszczalne. Od malutkich, po bardzo duże. Ja kupowałam w realu.

Do góry