reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Dziołchy mam do was pytanie chce małemu kupić garniturek na roczek tylko nie wiem czy z marynarką czy z kamizelką (kamizelka wydaje mi sie praktyczniejsza)
KOMPLET CHŁOPIĘCY 80 (754988029) - Aukcje internetowe Allegro kolor beżowy
KOSZULA KOLOROWA ROZMIAR 80 (756783127) - Aukcje internetowe Allegro pomarańczowa
lub takie komplet
Garnitur (758530339) - Aukcje internetowe Allegro tutaj musze tez zakupic jakas kolorowa koszule
co myślicie
ja osobiscie bym wybrała koszule z kamizelką

No ja własnie też pomyślałam, ze on juz trochę duzy na nosidło i za chwilę bedzie chciał biegać a nie być noszony.

strasznie dawno mnie tu nie było :sorry: więc mam straaaszne zaległości, postaram się dołączyć do tematu i nadrobić zaległości ;-)

lilunia83

mi najbardziej podoba się to Garnitur (758530339) - Aukcje internetowe Allegro
:tak: a ja nie wiem czy mam małej kupować coś specjalnego ?? chyba nie... mam do niej ładną sukienkę z bolerkiem to może to jej założę albo taki fajniutki sweterek + spodnie? ... mam też 2 spódniczki... ehhh no napewno coś wybiorę więc nie będe wydawać niepotrzebnie kasy na coś co założę jej 1 raz i na dno do szafy pójdzie :-)
a wy co robicie ?? kupujecie coś czy zakładacie to co macie ??

Martynka1987
a ten garniturek jest super ale cena napewno też...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry