reklama
A ja muszę sprawdzić czy mój garnitur jest na Kacperka jeszcze dobry 
Mi tez się wszystkie podobają.
A ja zamawiam nosidełko ergonomiczne dla Kacperka i też nie mogę się zdecydować. Może coś doradzicie ?
Mei Tai nosidła dla dzieci
A ja zamawiam nosidełko ergonomiczne dla Kacperka i też nie mogę się zdecydować. Może coś doradzicie ?
ja osobiscie bym wybrała koszule z kamizelkąDziołchy mam do was pytanie chce małemu kupić garniturek na roczek tylko nie wiem czy z marynarką czy z kamizelką (kamizelka wydaje mi sie praktyczniejsza)
KOMPLET CHŁOPIĘCY 80 (754988029) - Aukcje internetowe Allegro kolor beżowy
KOSZULA KOLOROWA ROZMIAR 80 (756783127) - Aukcje internetowe Allegro pomarańczowa
lub takie komplet
Garnitur (758530339) - Aukcje internetowe Allegro tutaj musze tez zakupic jakas kolorowa koszule
co myślicie
A ja muszę sprawdzić czy mój garnitur jest na Kacperka jeszcze dobry
nosidło myślisz ze Ci sie przyda??
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Czarna ja mam z kamizelka i marynarka i jest fajny. Bo na jednym weselu miał sama kamizelke, a na drugim było juz chłodniej i miał marynarke :-)
Martynka1987
strasznie dawno mnie tu nie było
więc mam straaaszne zaległości, postaram się dołączyć do tematu i nadrobić zaległości ;-)
lilunia83
mi najbardziej podoba się to Garnitur (758530339) - Aukcje internetowe Allegro
a ja nie wiem czy mam małej kupować coś specjalnego ?? chyba nie... mam do niej ładną sukienkę z bolerkiem to może to jej założę albo taki fajniutki sweterek + spodnie? ... mam też 2 spódniczki... ehhh no napewno coś wybiorę więc nie będe wydawać niepotrzebnie kasy na coś co założę jej 1 raz i na dno do szafy pójdzie :-)
a wy co robicie ?? kupujecie coś czy zakładacie to co macie ??
Martynka1987 a ten garniturek jest super ale cena napewno też...

lilunia83
mi najbardziej podoba się to Garnitur (758530339) - Aukcje internetowe Allegro

a wy co robicie ?? kupujecie coś czy zakładacie to co macie ??
Martynka1987 a ten garniturek jest super ale cena napewno też...
Ostatnia edycja:
Garnitur (758530339) - Aukcje internetowe Allegro mi sie ten spodobal
reklama
Martynka1987
Ja mam własnie taki podobny, jasny z muszka, kamizelka i marynarka. U mnie w hurotwni dzieciecej sa za około 70zł. Tansze niz na allegro.
Podziel się: