reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Marma ja noszę w Mei Tai od końca maja młodą i to super sprawa, góry w nim przełaziliśmy i się zarąbiście sprawdziło, a co najważniejsze Iga lubi w nim przebywać, no czasem podczas zakładania marudzi
chociaż ostatnio muszę przyznać te prawie 10 kg odczuwam szybciej i Iga już za długo nie wytrzymuje ale na szybkie zakupy, do lekarza itp. jest rewelacyjne
jak chcesz żeby dłużej posłużyło to niektóre babki szyją przedłużane, że ten dolny pas podwijasz a jak dziecko urośnie, odwijasz i panel się wydłuża

my mamy takie, jest dwustronne, na zdjęciach bez dopiętego kapturka

reklama
Marma ja noszę w Mei Tai od końca maja młodą i to super sprawa, góry w nim przełaziliśmy i się zarąbiście sprawdziło, a co najważniejsze Iga lubi w nim przebywać, no czasem podczas zakładania marudzi
chociaż ostatnio muszę przyznać te prawie 10 kg odczuwam szybciej i Iga już za długo nie wytrzymuje ale na szybkie zakupy, do lekarza itp. jest rewelacyjne
jak chcesz żeby dłużej posłużyło to niektóre babki szyją przedłużane, że ten dolny pas podwijasz a jak dziecko urośnie, odwijasz i panel się wydłuża

my mamy takie, jest dwustronne, na zdjęciach bez dopiętego kapturka

niestety zdjęcia mi się nie wyświetliły :-(Ja chcę kupić takie nosidełko które ma klamry zamiast wiązania i jest regulowane wszystko. No i właśnie chodzi mi o wyjście na zakupy lub szybkie przebicie się do moich rodziców podczas śniegów... o ile będą. Na wyjścia w góry mamy turystyczne :-D moje dziecko lubi być noszone a czasami to jedyne wyjście żeby poskromić jego temperament.....:cool:

Hej dziołchy a ja wlaśnie zamawiam dla małego kombinezon + czapke-szalik + rękawiczki:-p
Chcę babcę wysłać fote kombinezonu ze by dobrała jak najbardziej zbliżony odcień beżu czapki i szalika;-) Mam nadzieje ze się uda:-p

Chyba moze byc co:cool2:
M_M NOWY 2cz.KOMBINEZON BOYS Z KOTKIEM roz.11-80 (771441571) - Aukcje internetowe Allegro
DWUSTRONNA CZAPKA +SZALIK 12KOLORÓW (769108892) - Aukcje internetowe Allegro
POLARKOWE RĘKAWICZKI 13 KOLORÓW NOWE (772953269) - Aukcje internetowe Allegro

M_M NOWY 2cz. ZIMOWY KOMBINEZON GIRLS roz.13-92 (771436048) - Aukcje internetowe Allegro a taki dla Laury
i chyba ten sam komplet czapki i szalika kupie:))

Czarna bradzo jakny ten kombinezon. Ja muszę przejrzeć "dary" dla Bartka, bo tam jakieś kurtki były, ale jak nic nie podpasuje, to mu za kasę z roczku kupię chyba taki sam :cool2:

Ja tez chyba taki kupie :-) tylko niebieski. No i nie wiem czy nie lepiej 86, bo mały teraz nosi 80, a chce zeby przechodził w nim cala zime.
A w zeszłym roku miałam podobny tylko 62 czy 68 i spodnie były tak waskie ze ich prawie wciagnac nie mogłam. Rafał miał go z 3 razy na sobie. A tak to nosił jedno czesciowy, no ale teraz chyba juz lepszy 2 czesciowy.

Hej dziołchy a ja wlaśnie zamawiam dla małego kombinezon + czapke-szalik + rękawiczki:-p
Chcę babcę wysłać fote kombinezonu ze by dobrała jak najbardziej zbliżony odcień beżu czapki i szalika;-) Mam nadzieje ze się uda:-p

Chyba moze byc co:cool2:
M_M NOWY 2cz.KOMBINEZON BOYS Z KOTKIEM roz.11-80 (771441571) - Aukcje internetowe Allegro
DWUSTRONNA CZAPKA +SZALIK 12KOLORÓW (769108892) - Aukcje internetowe Allegro
POLARKOWE RĘKAWICZKI 13 KOLORÓW NOWE (772953269) - Aukcje internetowe Allegro

M_M NOWY 2cz. ZIMOWY KOMBINEZON GIRLS roz.13-92 (771436048) - Aukcje internetowe Allegro a taki dla Laury
i chyba ten sam komplet czapki i szalika kupie:))

No ja też taki zamawiam tylko czekam na pieniążki, muszę sprzedać jego stare kombinezony. Ale ja kupie 86 bo on w spodniach to chodzi już 80/86 80 robią się przykrótkie. A ten dla Laury przepiękny:-)) Ja chcę córeczkę !!!!!!!!:-D

A mi się ten zielony podoba :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry