reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Dorota śliczny i napewno bardziej się przyda Oliwce niż kolczyki:tak:

Zgadzam się z Ulą. To będzie praktyczny prezent. Klocki też!

Seba dostał na urodzinki klocki w takim samochodem strażackim (duże) i jak ja układam to on je rozwala :-D
Poza tym mnóstwo ubranek :-D

My mamy tylko stare duplo.
Iza próbuje je składać ale jej nie wychodzi oczywiście.
Natomiast rozwalanie już sie znudziło.
Ciekawe jest też gryzienie takich klocków ;-)

reklama
DOROTKO ja kupiła Marice też śpiworek (tylko wełniany) na zimę - dziś przyszedł, fajny, tylko chyba przesadziłam z długością (wzięłam 1,2m)

Teraz szukamy prezentów na urodziny. Od dziadków chyba Mariczka zażyczy sobie huśtawkę HUŚTAWKA - super jakosc - hit na prezent POLSKA (790832761) - Aukcje internetowe Allegro
My myślimy o takiej fontannie FISHER PRICE K8844-C PILECZKOWA ZYRAFA ZJEZDZALNIA (757149756) - Aukcje internetowe Allegro
A wujka chyba poprosimy o wieżę FISHER PRICE #36 MUZYCZNA PIRAMIDA ZE ŚWIATEŁAMI (790941109) - Aukcje internetowe Allegro

Podpowiedzcie jeszcze co Wasze dzieciaczki dostały i bardzo im się spodobało - nie damy rady teraz wszystkiego przejrzeć :-D

DOROTKO ja kupiła Marice też śpiworek (tylko wełniany) na zimę - dziś przyszedł, fajny, tylko chyba przesadziłam z długością (wzięłam 1,2m)

Teraz szukamy prezentów na urodziny. Od dziadków chyba Mariczka zażyczy sobie huśtawkę HUŚTAWKA - super jakosc - hit na prezent POLSKA (790832761) - Aukcje internetowe Allegro
My myślimy o takiej fontannie FISHER PRICE K8844-C PILECZKOWA ZYRAFA ZJEZDZALNIA (757149756) - Aukcje internetowe Allegro
A wujka chyba poprosimy o wieżę FISHER PRICE #36 MUZYCZNA PIRAMIDA ZE ŚWIATEŁAMI (790941109) - Aukcje internetowe Allegro

Podpowiedzcie jeszcze co Wasze dzieciaczki dostały i bardzo im się spodobało - nie damy rady teraz wszystkiego przejrzeć :-D

a ta piramide ma moja Wera ale jakos ja nie zainteresowala szcze rze nie wiem zadna rewelacja jak dla mnie ja za nia dalam 1f :-D:-Dwiec nie zaluje ale mysle ze sa lepsze zabaweczki

reklama
Do góry