reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Kate ja mam taką żyrafkę i powiem tak - fajna, ale mogłaby mieć więcej melodyjek a nie dwie.
Co prawda Sebcio fajnie się nią bawi i to dla niego zabawka a nie dla mnie
Ostatnio kupiłam Sebciowi dwie pidżamki i naprawde rewelacja.
Co prawda Sebcio fajnie się nią bawi i to dla niego zabawka a nie dla mnie

Ostatnio kupiłam Sebciowi dwie pidżamki i naprawde rewelacja.
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
A ja teraz ubieram na noc body z długim rekawkiem, skarpetki i ciepłego polarowego pajacyka :-) Pidzamek jakos nie lubie, wole pajace :-) A zima pewnie bedzie cienki i gruby pajacyk :-)
Rzeczywiście fajnie wyglądają.ja kupiłam takie, są bardzo fajne EMIL PIŻAMKI 12-18mEARLY DAYS 2PAC+GRATIS (750976630) - Aukcje internetowe Allegro

Ja jeszcze nie miałam piżamek bo do tej pory Bartek spał w body i pajacu albo śpiochach ale może piżamka się sprawdzi. Musimy sprawdzić

Czarna zamówiłam kombinezon z Twojego linka :-) W niedzielę odbiorę od siostry.
Bartek śpi czasem w pajacu czasem w piżamie, a czasem w kaftaniku i śpiochach. Zakładam mu body na krótki rękaw pod spód, a do piżamy skarpetki. Nie mam jakichś preferencji.
Bartek śpi czasem w pajacu czasem w piżamie, a czasem w kaftaniku i śpiochach. Zakładam mu body na krótki rękaw pod spód, a do piżamy skarpetki. Nie mam jakichś preferencji.
tyle że młodemu z pupy spadają :-)
próbowaliśmy już i albo w trakcie przedsennych wędrówek po łóżku, albo w trakcie snu, spodnie lądują obok Maćka
dlatego na razie spi w spiochch z tesco (promocja, 3 za 18 zł ;-)) albo ma też takie spiochy bez stóp z h&m (tu 24 za 2 szt ;-))
próbowaliśmy już i albo w trakcie przedsennych wędrówek po łóżku, albo w trakcie snu, spodnie lądują obok Maćka

dlatego na razie spi w spiochch z tesco (promocja, 3 za 18 zł ;-)) albo ma też takie spiochy bez stóp z h&m (tu 24 za 2 szt ;-))
reklama
Podziel się: