reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Ja jakos za piżamkami nie przepadam bo Maciuś to straszny wiercipięta i mu sie podciąga wtedy bluzeczka. Wole te pajace do spania tyle że nie lubie tych zatrzasków bo coraz więcej ich jest :-)

reklama
Kate ja mam taką żyrafkę i powiem tak - fajna, ale mogłaby mieć więcej melodyjek a nie dwie.
Co prawda Sebcio fajnie się nią bawi i to dla niego zabawka a nie dla mnie :-p

Ostatnio kupiłam Sebciowi dwie pidżamki i naprawde rewelacja.

U nas też się piżama nie sprawdza.
Musi mieć cienki pajac i na niego gruby, bo w śpiworku nie chce spać, a w nocy strasznie mi marznie...

Podoba mi się ta huśtawka...

Ostatnia edycja:
A ja teraz ubieram na noc body z długim rekawkiem, skarpetki i ciepłego polarowego pajacyka :-) Pidzamek jakos nie lubie, wole pajace :-) A zima pewnie bedzie cienki i gruby pajacyk :-)

Czarna zamówiłam kombinezon z Twojego linka :-) W niedzielę odbiorę od siostry.

Bartek śpi czasem w pajacu czasem w piżamie, a czasem w kaftaniku i śpiochach. Zakładam mu body na krótki rękaw pod spód, a do piżamy skarpetki. Nie mam jakichś preferencji.

a my mamy takie piżamki early days ze smokiem :-) tylko mam problem, bo zamówiony rozmiar 86, mimo, ze młody taki właśnie nosi, okazał sie za duży :baffled: myslę, że będzie dobry najwcześniej za 3-4 mies :-(

tyle że młodemu z pupy spadają :-)
próbowaliśmy już i albo w trakcie przedsennych wędrówek po łóżku, albo w trakcie snu, spodnie lądują obok Maćka :tak:
dlatego na razie spi w spiochch z tesco (promocja, 3 za 18 zł ;-)) albo ma też takie spiochy bez stóp z h&m (tu 24 za 2 szt ;-))

reklama
Do góry