reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Przepraszam ze nie w tym wątku pisze,ale jestem w szoku,ze cały czas jestescie razem:-)ja tutaj całe wieki nie zaglądałam-z pewnoscią nie pamiętacie mnie,ale nie szkodzi;-)Wczoraj tak wlasnie kolezance w ciązy podsunęłam pomysł aby zalogowała się na forum,bo przypomnialam sobie chwile kiedy sama siedziałam w domu z Mają w brzuszku i uwielbiałam czytac wszelkie ciekawostki odnosnie postepów maluchów w naszych brzuszkach...;-) wspólne podtrzymywanie się na duchu-bezcenne:)Nie sądziłam ze jestescie tak wyrtwałe......z ciekawosci zajrzałam na pazdziernik a tu prosze...teraz maluchy niektóre biegają(moja jeszcze nie;-))wzruszyłam się...powróciły wspomnienia...Pozdrawiam Was gorąco,nie bede obiecywac ze będe regularnie pisywac,ale postaram się dołączyc...chociaz nie będzie łatwo wkomponowac się w Wasze od tak dawna zawiązane przyjaznie-JESTESCIE SUPER ze kontynuujecie je nadal....

reklama
mirabelka suuper :tak: aja stwierdzilam ze kupie sanki albo jeszcze w tysezonie albo na nastepny bo sniegu u nas masakra :szok:i chetnie bym malude wsadzila na saneczki :tak:

madzia81 zapraszamy :tak:ponownie..

dzięki kobitki ;-)
sanki na zdjęciu to jeszcze po moim T., wiekowe ;-) bez oparcia, musi T. dorobić, mamy jeszcze jedne po Sebie z oparciem ale zdezelowane strasznie, te z czasów komuny zdecydowanie solidniejsze :-)
madzia81 witaj i pisz jak tylko znajdziesz czas :tak:

minisia mam ten rowerek i na koniec lata i jesienią w nim młody pomykał zamiast wózka i fajna sprawa, nawet do galeri jak jechaliśmy go braliśmy

My tez mamypodobny rowerek;-) Tylko minisia nie lepiej juz bardziej "dorosly" kupic, bo mala ci tylko ten sezon w nim pojezdzi, a sa fajne tez z zabezpieczeniem, gdzie potem bedzie mogla za rok sama pomykac.

No i mama dominika ale ty sprawiedliwa jestes, mlodek za prawie 70 funtow rowerek kupujesz, a starszakom za 10....:-p:-p:-p:-p:cool2:

A u mnie ani Laura ani Sami nie polubili takiego rowerka:nerd::nerd::nerd: może w tym roku Sami się przekona:confused: woli ten jeżdzik pchacz;-)

Magda nie liczy sie za ile ale co:-p

wiem magda wiem ale oni teraz bez okazji dstali za 20f prezenty a mloda nic musze to rozkladac bo na trojke naraz nie dam rady wydac duzo kasy a oni o hulajnodze maza wiec beda sie cieszyc napewno a zreszta wiele skorzystaja ja staram siebyc sprawiedliwaaleczasemnie odrazu poprostu musze torozkladac na raty:-p a do szkoly codziennie maja napoje chrupki batoniki a malanie wiec nadrabiaja ;-)

reklama
Do góry