reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Emilka cudna :)

My mamy po Marice taka krowe do bujania, ale jeszcze nie sadzalam Fabianka w niej bo on nie potrafi siedziec jeszcze sam, chociaz jak posadzonego trzymam za jedna reke to siedzi ladnie:)

reklama
Emilcia prześlicznie wygląda na koniku teraz to prawdziwa księżniczka na rumaku :-)

My mamy konika ale nie bujanego sztywno stoi a bujanego myślę kupić jak Maciuś będzie starszy takiego drewnianego :-)

Dziewczyny co sądzicie o tym wózku http://allegro.pl/oskar-sport-solidny-wozek-spacerowy-producent-i2396587248.html bo będąc w sklepie pani mi mówiła że jest on lepszy niż Baby Desingn Sprint i właśnie się waham bo pierwszy raz w sklepie się spotkałam z modelem Oskar i nie kupiłam będąc w PL bo nie mogłam się zdecydować a M stwierdził że jak się zastanowimy i poszukamy opinie to zamówimy i ktoś nam poda do UK.

Ostatnia edycja:
zabcia tez ogladalam tez wozek w sklepie kiedys, Pani tez mi go oczywiscie zachwalała, ale poporównywałam oba wózki i zdecydowałam sie na sprinta i sie bardzo ciesze z tego powodu.

Wiem, że temat spacerówek przewijał się tu już kilka razy, ale chciałabym prosić Was o pomoc w wyborze. Napewno macie już spore doświadczenie w tej dziedzinie. Szukam w miarę lekkiej-mieszkam na 3 piętrze, z regulowanym oparciem do pozycji leżącej, regulowanym podnóżkiem, no i cena też rozsądna. Jest wyboru mnóstwo, ale nie mam pojęcia co wziąć. Może pomożecie?

ja dzisiaj malej kupiłam mamas&papas wózek ORA i jestem mega zadowolona!!!
Mamas&Papas ORA spacerówka plus akcesoria (2426206580) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tu masz linka
odkupiłam w komisie za 350 zł w bardzo dobrym stanie, jedynie dwie głębsze rysy są których nie idzie usunąc te drobniutkie zniknęły dzięki paście do polerowania rys w autach:) real foto nasze dodam jak zgram z kom.
ale do rzeczy
wózek posiada piankowe koła, przednie skrętne, wszystkie można wypiąć w razie potrzeby po złożeniu jest płaski więc nawet w mojej corsie zostaje pol bagażnika.
Jest lekki waży coś koło 9 kg w porównaniu z moim tako wydał sie jak piórko.
siedzenie regulowane do pozycji leżącej za pomocą takiego paska z tyłu, parasolka tej firmy ma podobnie bo mam po Kamilu, uważam że rozwiązanie nie jest złe. budka nie jest mega głęboka i siedzenie też nie ale naprawdę wózek wydaje się solidny i dobry do miasta- na wies do teściów wywozimy tako.
pasy nie są przypięte do oparcia siedzenia tylko po bokach więc dziecko jak siedzi nie jest przyciągane do siedzenia tylko ma komfort ruchu a jednoczesnie jest zabezpieczone, w komplecie ponoc jest taki materacyk-śpiworek( my go nei mamy) fajna pojemna torba, folia ochronna. rączka jest wysoko cos ok. 100 cm wysokosci jak na moj wzrots idealnie- nie jest regulowana.

reklama
Do góry