Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Malinka też mamy ten rożek ale szare gwiazdki i mięta. Pościel tez szara w gwiazdki. Najleosze jest to, ze duzo zamawiam w Polsce i te rzeczy są juz u Mamy a ja nadal widze je tylko na zdjęciach, achhhh ...
No właśnie ja kocyk i rożek dopiero dzisiaj przywieźli mi teściowie,cieżko tak widzieć wszystko na zdjęciach bo juz wszystko chce sie mieć i oglądać
A ten rożek jest przesłodki!!
Hej widzę że zachwyt nad kocykami minky jest nadal w toku. Ja po dogłębnej analizie kocykow lamilou które w skladzie mają 80% bawełna i niestety te 20% polyestru. Zdecydowałam się zadziałać sama! Materiał 50 zl koszt uszycia u okolicznego krawca 50 zl. A mamy: mały kocyk, duży kocyk, poduszkę do wozka, poduszkę do łóżeczka za w sumie 100 zl
Marcysiaaa fajne łóżeczko! Takie duże sie wydaje, jakie to wymiary?
Ja tez mam juz łóżeczko!
Wrzucam zdjęcia tak sie wszystko urzeczywistnia.Powiem Wam ze mimo ze czuje ruchy córci dość często to jakoś tak dopiero teraz sobie uświadamiam,ze będę mama..
Oooooo jakie sliczne, Wy już macie wszystko gotowe, a mnie jeszcze malowanie czeka przed maluszkiem więc to co mam w paczkach stoi
Muszę chyba zagonić męża do roboty