Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny zamówiłam dzisiaj łóżeczko,dwa komplety pościeli,materac,2 prześcieradła nieprzemakalne, a w zeszłym tygodniu kocyk i rożek minky aaah juz sie nie mogę doczekać jak to wszystko przyjdzie i będę mogła juz złożyć łóżeczko będę sie na nie patrzeć całymi dniami
No prosZe Malinka u was juz niedlugo spanie dla maluszka bedzie gotowe a kupowalas jakas ciensza posciel czy te normalnie ? Bo nie wiem czy w wakacje wogole ona Sie przyda. Bo moze bedziemy mieli upalne lato u was w polsce
Ja Alankowi kupiłam taki śpiworek na szelkach, chyba z raz założyłam... Ogólnie nie okazał nam sie przydatny, mam go jeszcze, ale używać raczej nie będę.
Malinka czrkany na zdjęcia) ja tez wszystko juz pozamawialam i pod koniec przyszlego tygodnia ma wszysyko przyjechać. Juz sie doczekac nie mozemy! Mebelki, lozeczko, kolyska, poscielki, rozek, nawet obrazki na ścianę) jak to wszystko w koncu przyjdzie ti bede siedziec i w kolko ogladac no i przed swietami chceny jeszcze pokoik malowac a po zajmę sie urządzaniem
achh dziewczyny, niedlugo zaczniemy prac, prasowac i zanim sie ibejrzymy bobaski beda z nami)
Czesc dziewczyny. Chcialam wam sie pochwalic nowymi zdobyczami.
Body 4-pak i kozaczki na zime juz kolejną. . Mam nadzieje ze beda dobre. No i najwazniensze to nasza limuzyna. sama ją widzialam dopiero na zdjeciach wiec jeszcze nie wiem w jakim jest tak naprawde stanie.
Ja bym sobie jeszcze poszalała na ciuszkowych zakupach, ale koleżanka przysłała mi 3 wielkie kartony po swojej córce. I niestety mam już absolutnie wszystko. Nie sądzę żeby młodsza założyła chociaż połowę tego co na nią czeka.
Kurcze nie tan link wam wstawilam juz poprawione.
Inzagata koszt przesylki wyniosl mnie 9zl. 5 za body i chyba 6 za kozaczki to wyszlo ze za jedna rzecz 4zl dalam.
Czoperka jak masz mozliwosc kupic nie drogi spiworek to zakup. Moj starszy spal niezbyt dlugo bo on tez z tych kopiacych na potega za to przy mlodszym rewelacja. Korzystalismy dlugo