reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

Bodzinka, jesteś okrutna! Przeczytałam Twoje wspomnienia i się popłakałam jak bóbr!
Cynamonka, ja już Ci kiedyś napisałam, że Ty nas chyba oszukujesz z tym Twoim wiekiem, Ty się lepiej ujawnij, żeś ledwo 18 skończyła, o czym zresztą świadczy Twoja figura! Obydwoje wyglądaliście bombowo! Lecę Majce kupić coś na urodziny!
Bodzinka-dom udekorowany, rodzice i dziecko wystrojeni-pięknie, kurna, pięknie! Żebyś Ty m,nie jeszcze do łez nie doprowadzała, to już by obłędnie było;-)

reklama
Bodzinka pieknie to opisalas.Dobrze ze wszystko tak super sie skonczylo.A i czekamy na wiecej zdjec:tak:
Cynamonka czekamy na zdjecia:-)

My tez spoznione ale ...

Idzie miś,żyrafa wielka,
lew grzywiasty,
mysz maleńka,
wszyscy razem z prezentami,
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
- macie juz o roczek więcej!!

Wszystkiego najlepszego dla Kubusia, Leosia i Karolka
zyczy Juleczka z mamusia:-):-):-)

My już też pomału odliczamy:-) 9 dni zostało. Ah jak się cieszę. Wózeczek już na meblach stoi a Madzia z dnia na dzień coraz lepiej chodzi!:laugh2:

Pola lejesz miód na moje serce, ale niestety ja juz odlczam ( pół roku do trzydziestki ) i planuję, że chyba na ten tydzień gdzie wypadają mi urodziny zwieje gdzieś na urlop na jakąś Kubę albo do RPA, byle dalej, byle komórka bez zasięgu, byle sobie nikt o tym nie przypomniał. Mam już taka jakąś fobię.

:-)Dziewczyny no to się przyznam.Specjalnie chciałam was doprowadzić do łez;-)Imprezka byla fajna, maly zadowolony,tort pyszny,Lolo jadl go lapkami i buzka, jak maly piesek i wszystkich karmil:-):-)Dostal kombinezon, czapke od pradziadka, jeepa od chrzesnych, konia i ciuchcie od nas, od mojej mamy mloteczek wydajace dzwieki i swiecacy a od rodzicow Pawla koc.Szkoda,ze nie widzialyscie miny mojego meza jak zobaczyl koc;-);-)Karol ma trzy kocyki.No ale darowanemu itd.A poza tym kocyk zawsze sie przyda:-)Ale to nie temat na ten watek;-);-)Karol zachwycony zabawkami autko, mlotek i kon to numery jeden:-):-)No a teraz troszke zdjec:-):-)

1.Mama goscie ida zmien pieluszke.
2.Tata otwieraj to autko
3,4 Moje prezenty.
5.Zakladamy konikowi czapeczke

Ech Bodzinka - ja też się przyznam że łezki poleciały jak czytałam Twoje wspomnienia... Impreza bombowa, kolorowo, wesoło. Karolek jak zwykle uroczy - także w roli solenizanta. Ależ chłopisko z niego. Jak dąb!!:-) Widać że zadowolona jesteś z przebiegu przyjęcia, Karolek również - i tak powinno być:tak: Kurcze, kiedy ten rok minął:-)

reklama
Cynamonko - ależ z ciebie lachon! :-D Zazdroszczę figury, rzeczywiście młodziutko wyglądasz :tak: I jaki mały, elegancki, przystojny mężczyzna przy twoim boku - zazdroszczę :-)

Bodzinko - widać, że imprezka super się udała a wszyscy świetnie się bawili, szczególnie jubilat :tak: Prezenty świetne, na pewno posłużą Karolkowi. A jakie łądne przybranie pokoju! I ten napis, no no, mamusia się postarała :-)

Do góry