reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

kobietki, wybaczcie, że grupowo, ale:
oglądałam wszystkie zdjęcia, podziwiałam, byłam pod wrażeniem-rewelacja!
U nas tortu nie było. Byliśmy tylko my z Maćkiem i wpadli na godzinkę znajomi z Macka pracy. Na drugi dzień powtórka z rozrywki, tym razem z dziadkami z Anglii.
Mam fotki tylko z niedzieli, bo te z "dziadkowych" aparatów tatko zgrał dopiero wczoraj w nocy na swój komp.
Załączę kilka z niedzieli.

Załączniki

• Maja-3.JPG
    Maja-3.JPG
    80,7 KB · Wyświetleń: 51
  • Maja-7.JPG
    Maja-7.JPG
    45,3 KB · Wyświetleń: 47
  • Maja-9.JPG
    Maja-9.JPG
    54,5 KB · Wyświetleń: 51
  • Maja-12.JPG
    Maja-12.JPG
    41,4 KB · Wyświetleń: 45
  • Maja-27.JPG
    Maja-27.JPG
    46,2 KB · Wyświetleń: 44
reklama
U nas imprezka urodzinkowa sie udala.Wkleje wam wiec wreszcie kilka zdjec. Dopiero teraz bo z czasem ostatnio u mnie bardzo krucho:-(
P1070007 - Kopia.JPGP1070009 - Kopia.JPG

P1070010 - Kopia.JPGP1070013 - Kopia.JPG

P1070028 - Kopia.JPG

reklama
Do góry