reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

Pola- wlasnie jak ogladalam fotki to widzialam ze Majeczka tez miala taka sukienke :-D,
dorotak- ledwo mi sie udalo jej zalozyc do zdjec ale przewaznie zdejmowala:-), no i niestety byla chora, chociaz jest umiarkowanie szalona:-D

dzieki dziewczyny za mile slowa

reklama
U nas w tym roku wypadają w piątek wieć 8 w sobote skromny obiadek i torcik dla najbliższej rodziny i przyjaciól jakieś 10 osób:-)no i prezenty:-):tak:dzisiaj juz oglądaliśmy kuchnie zabawkową, bo ja nie długo bez naczyń zostane bo wszystkie zostaną wytłuczone:-):tak:

A my tort, kawa i dziadkowie, mam nadzieje, że przyjdą.Tort piekem sama.Od nas dostanie albo narzędzia albo książke.

jejku kiedy to minelo juz dwa latka:szok:
u nas podobnie z tym ze zrobie tak jak w zeszlym roku podwojne urodzinki dla paulinki i sebusia:tak:tylko najblizsza rodzinka:tak:moze w przyszlym roku pokombinuje zeby paulinka dzieci ze szkoly zaprosila w tym sobie jeszcze odpuszcze moze jedynie jej najlepsza kolezanka bedzie...

Też mi się nie chce wierzyć, że to już niedługo 2 latka :szok:.
My to na razie nie planujemy imprezki, z tego względu, że jak zaczęliśmy o tym myśleć, że fajnie, bo akurat w sobotę wypada, itd. to się okazało, że pół rodziny nie będzie bo idą na zabawę andrzejkową. I tak się zastanawiam, czy nie zrobić im na złość i po prostu zrobić Oliwki urodziny 29 a ci co nie będą niech spadają na drzewo :-p. Poza tym śmialiśmy się z mężem że teraz to już Oliwka może koleżanki z przedszkola zaprosić :-D

My w tym roku nie jedziemy do Polski, ale tutaj tez sie szykuje niezla imprezka Martusia ma juz "swoich znajomych" takze bedzie dziciecy bal;-), mam nadzieje ze rodzice tez beda sie dobrze bawic.:-)

Ech latka lecą, dzieci rosną tylko my wciąż piękne i młode:-p
U nas podobnie jak u Ewci urodzinki robię dla obu Beboków
(i siebie na doczepkę);-) Zaprosimy troszkę rodziny (dziadkowie, chrześni), będą torty, balony, a potem mega bałagan do sprzątnięcia:sorry2:
No i też robimy 29:tak: Bo Adrianek ma 30 urodzinki:tak: W tym roku wypadają tak jak się urodził- w niedzielę;-) Tylko mam mega problem z prezentem dla Madzi:sorry2: Normalnie brak pomysłów:-(

Sikoreczka, to nasze dzieci będą balować w tym samym dniu :-D.

Jeśli chodzi o prezent, to ja w tym roku nie chcę od każdego jakiejś zabawki, bo tych Oli ma aż za dużo (połowa idzie niedługo na bok), ciuchów też nie chcę, bo wolę sama kupować :-p i stwierdziłam że przekonam wszystkich do zrzuty rodzinnej i kupimy Olince auto na akumulator. Jeden prezent a konkretny.

reklama
Do góry