reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

reklama
Anii Lilcia jak zwykle słodziutka! Aż się boję soboty bo jak mój mały dzikusek zobaczy tyle ludzi to się do mnie przyklei:szok:
Ewcia mnie też czeka podwójna imprezka. No i wszcyscy są bardzo zdziwieni po co nam dwa torty:confused: Nie dam tylko jednemu dziecku a drugie będzie patrzec...
A wasze torciki dziewczynki śliczniusie:tak:

u mnie tez tam napominali ze po co dwa ale mamy dwoje dzieci nie jedno wiec sprawa oczywista kazdy musi miec swoj :tak:polaczylam imprezy bo goscie ci sami do obydwojga i praca przy imprezie raz wykonana;-):-)

...
Ewcia mnie też czeka podwójna imprezka. No i wszcyscy są bardzo zdziwieni po co nam dwa torty:confused: Nie dam tylko jednemu dziecku a drugie będzie patrzec...

U mnie też w sobotę łączone urodzinki, z tortami tak samo, ja chcę dwa a mój m mówi że jeden wystarczy :crazy:

Ewa, anii super imprezki, fajne zdjęcia!!!
Lilcia ma piękną fryzurkę :tak:

Sikoreczka nic dodać nic ująć:-)
Aniii Lila pieknie wyglądała, prezenty super, torcik na pewno pyszny, co????Widać,że imprezka się udała.SUPER:-)
Ewa super podwójne urodzinki.Wymalowana Paula świetnie wyglądała, Sebek mały automaniak:-)Bardzo fajne torty, serduszka:-)
Dziewczyny niech ludzie gdaja, wy wiecie najlepij ile tortów zrobić:-)Powodzenia z imprezkami:-)

Buziaczki dla synka Cary :-)!!

A dziś świętują swoje pierwsze urodzinki dzieciaczki których mamy dawno tu nie zaglądały :-(, a są to Lena - córka Ibi, Karolinka -córka Bocianek22, Kamilek - syn -Pajoli. Wszystkiego dobrego solenizanci :-)!!!!!!

Cara, wszystkiego najlepszego dla synka!!!
Oraz 100 lat, mnóstwa usmiechu, pociechy z rodziców i samych radosnych dni dla Leny, Karolinki i Kamilka :-)

reklama
Do góry