Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.tak właśnie moja teściowa robi. i zawsze metki nawet odrywała.... ostatnio jak byliśmy w irlandii to kupiła kombinezon na zimę (mimo, że mamy bardzo fajny po innym dziecku) i to taki, który będzie dobry na Agę za ok 2-3 lata............. i za małą sukienkę... kiedyś kupiła taką samą zabawkę jak moja siostra tyle, że siostra zapytała co kupić i kupiła to o co ją prosiłam.u mnie kielicha dla nikogo nie będzie, zresztą tak jak mówiłam uprzedziłam wszystkich, że zapraszam na deser, później będzie Msza za małego, więc kto będzie chciał to pójdzie, kto nie to nie, a później to ja już małego kładę spać.
HAPPYBETTI mi też na prezentach nie zależy, jedyne co to może nie lubię jak ktoś wydaje dużo pieniędzy na jakiś prezent nie pytając mnie czy coś już mam czy nie i nie zachowuje paragonu ze sklepu, bo wtedy przykro mi, że się wykosztował bez sensu.
U nas zabawek jest bardzo dużo (prezenty oraz bardzo dużo zabawek po kimś) i i tak dla mojego dziecka najlepszą zabawką jest pilot, ładowarka itp